Oplevelsen af en gravidmassage

En fortælling om gravidmassage i Ecotrip

Gravid lisbethI går var en god dag. Der tog jeg nemlig et afbræk fra novemberkulden og fra mine graviditetsgener og fik en gravid massage hos Ecotrip.

Min behandler Anna tog imod mig, da jeg trådte ind i Ecotrips hyggelige reception. Hun var meget imødekommende og smilende og jeg følte mig straks godt tilpas. Vi sludrede lidt om min graviditet. Jeg fortalte at jeg var 30 uger henne, døjer en del med min ryg og har en meget overanstrengt skulder, som følge af at jeg tager fra med armen, hver gang jeg skal op af sofaen eller vende mig i sengen og mine mavemuskler ikke slår til.

Læs mere om Lisbets oplevelse
0
Jeg er vild med kropsterapi

Kropsterapi er for VILDT!

Nanna kropsterapi Ecotrip 4Igår valgte jeg at få en kropsterapi behandling af Nanna og selvom jeg har fået en før, så bliver jeg gang på gang VIRKELIG imponeret over hvor dygtig hun er og hvor fed en behandlingsform det er.

Behandlingen starter med at jeg ligger på ryggen og så sætter hun ellers igang med siftevis pulserende bevægelser og dybe tryk ind i min nakkemuskulatur, brystmuskulatur og skuldre. De pulsernde bevægelser skaber en fantastisk cirkualtion af energi/qi i kroppen som føles som om jeg får en mild og dejlig form for strøm igennem min krop. Og som akupunktør er det så fedt at mærke qi'en bevæges i egen krop.

Læs Mere om Kropsterapi
3
Tørbørstning - til stor gavn for dig og din krop.

Tørbørstning - Stimulerer lymfe og blodcirkulation

Tørbørstning 400Tørbørstning er en hudplejeteknik som er blevet brugt fra for mange hundrede år siden, især i østlige lande som Kina, Japan og Mellemøsten.

Det er en teknik der stimulerer lymfesystem og blodcirkulation. Ved at børste kroppen i lange strøg fra fødderne og op masseres hudens blodkar, nerver og væv.

Lymfesystemet er et væskesystem som er en del af kroppens immunsystem og som blandt andet er med til at rense kroppen for affaldsstoffer, ved at filtrere blodet og nedbryde bakterier og døde blodceller m.m. Hvis lymfesystemet er blokeret kan man føle sig træt og drænet. Lige under huden ligger lymfeknuder som sender lymfevæske til de dybereliggende lymfeknuder.

Er der stagnation i de yderstliggende lymfeknuder vil det også skabe stagnation i de dybereliggende lymfeknuder og det giver derfor rigtig god mening at stimulere de yderste med tørbørstning.

Læs mere om tørbørstnings ritual i hjemmet
3
Vitaminer og deres virkning kroppen.

Vitaminer og deres virkning kroppen.

Tørbørsteolie 400Vitaminer består af et antal organiske forbindelser, som kroppen ikke selv kan producere, og som derfor skal leveres til kroppen. I denne beskrivelse skal vi se nærmere på de vitaminer, der er vigtige for din huds velbefindende og udstråling. Vitaminerne findes i de forskellige olier, som vi bruger i vores vitaminmassage. Olierne, som vi anvender, er koldpresset. På den måde kan vi bevare deres næringsstoffer og fastholde deres gavnlige egenskaber.

Vitamin C og E: Tilsammen udgør disse to vitaminer en særlig evne til at beskytte huden mod den negative effekt af solens stråler. Vi er udsat for solens stråler hele året rundt, og det er derfor vigtigt, at vi beskytter vores hud ved at bruge solcreme. C og E-vitaminer er antioxidanter, som netop kan hjælpe med at beskytte huden mod hudkræft, da de reducerer skader fra frie radikaler, som er et biprodukt af f.eks sollys, røg- og udstødningsgasser. Frie radikaler nedbryder hudenskollagen og elastin-fibre, der understøtter hudens struktur, hvilket forårsager rynker og andre tegn på usund hud. Solbeskyttende, der indeholder C og E-vitamin, kan dermed hjælpe til at bevare hudens ungdommelighed.

Læs hvilke vitaminer der er gavnlige for din krop
115