Hanna Rosendahl

Hanna triggerpunkt 400

I hele Oktober måned tilbyder Hanna en helt særlig kombination af Cupping massage og Guasha. Hanna har været meget inspireret og fascineret af de kinesiske teknikker og ønsker at i nu skal mærke og føle en behandling som VIRKELIG kan komme i dybden.

 

 Guasha og Cupping

Guasha 400Guasha: Gua - at skrabe, -sha - den farve som kommer frem.

Guasha er en fantastisk behandlingsform, som begynder at blive mere og mere velkendt og anerkendt i behandlingsverdenen. Og det er der bestemt ikke noget at sige til - den er på det nærmeste en mirakel kur. At skrabe på et ømt og smertefuldt område kan minimere generne drastisk - i visse tilfælde fuldstændig fjerne dem. Normalt ville der skulle flere behandlinger til med massage, hvor guasha kan klare det på blot få minutter. Det er intet mindre end et fantastisk redskab at ha med sig i bagagen som behandler.

Læs mere og guasha her

Cupping massage EcotripCupping: massage med silicone kopper, som skaber vacuum i underhuden og blodgennemstrømningen forøges i dette område.

Cupping har klart et forspring i forhold til guasha i form af popularitet. Mange elite idræts udøvere er begyndt at bruge denne form for behandling jævnligere og jævnligere. Og det er der bestemt ikke noget at sige til, for de kan virkelig noget. Når vacuum skabes strømmer blodforsyningen til området, som hvis man spulede med en kraftig vandtråle over et tilstoppet vandrør. Kopperne hjælper blodet med at fjerne stagnationer og blokeringer som forårsager smerter og ubehag.

 

Er ikke for begyndere!

En kombination af disse 2 behandlingsformer er ikke til personer som ikke har fået massage i noget tid. Men til dem som er vant til det. Behandlingen frigiver så mange affaldsstoffer at det er yderst vigtigt at drikke masser af vand, sørge for hvile og ro samt at holde sig varm. Derfor anbefales det at ha et tørklæde med til din behandling, så din nakke ikke udsættes for vind efterfølgende.


Guasha og Cupping behandling:


    • 45 min. - 420,- (værdi 500,-)