Månedens behandler -

Theresa Kirkby

 

Juli18 400 1 of 1 2Kropsterapi med fokus på undertrykt frustration og vrede.

Som månedens behandler i juli har jeg valgt at tilbyde kropsterapi med særlig fokus på undertryk vrede og frustration, som kroppen holder fast på, i form af spændinger og myoser i muskler, led og energibaner.

Hvad søren betyder det?

Jo nu skal du høre! Alle følelser er energi. Kærlighed, glæde, sorg, angst, vrede, seksusalitet. Men det er ikke alle følelser som er lige så accepterede som andre. Mange af os har lært fra barnsben at det ikke er heeelt OK at vise for meget vrede. Vi skulle hellere være glade og tilfredse, søde og artige. Vreden fik derfor, og får måske heller ikke nu, plads til at komme til udtryk i vores liv. Men det betyder ikke at vi ikke har vrede i os. Selvfølgelig har vi det. Den er bare blevet undertrykt.

Juli18 400 3 of 9Når vi undertrykker vores følelser, som jo er energi, forsvinder de ikke. Nej de gemmer sig såmænd bare i form af smerte og ubehag i kroppen og bidrager til, at vi bliver syge.

Jeg vil i min behandling have fokus på lever- og galdemeridian (energibaner) som kan gemme på nogle af disse følelser. Min massageteknik tager form i en blanding af pulserende tryk, akupressur, zoneterapi, sportsmassage og terapi. Den er helt unik og henvender sig til den enkelte klient, da vi alle er forskellige og har brug for forskellig berøring.

Juli18 400 2 of 9Denne behandling er til dig som har brug for at komme af med eller komme i kontakt med gammel og ny vrede og frustration. For dig som har problemer med at tilgive, for dig som aldrig bliver vred - men gerne vil i kontakt med den side af dig selv - eller for dig som ofte føler dig som en tikkende bombe.

Da dette ikke blot er en almindelig massage men en terapeutisk behandlingsform, vil jeg muligvis stille nogle spørgsmål undervejs og hjælpe dig med at slippe i kroppen ved at guide din vejrtrækning. Jeg arbejder intuitivt og velkommer alle følelser der måtte fremstå gennem behandlingen. Dvs. at selvom jeg vil have fokus på bestemte områder på din krop, kan det være, at jeg mærker, at du har brug for noget helt andet end det vi troede du havde brug for.

Juli18 400 5 of 9Jeg glæder mig til at møde dig, 

Kærligst Theresa


Kropsterapi m. fokus på vrede


    • 60 min. - 480,- (normalt 600,-)