vitamin Body boost

Tørbørsteolie 400Hele april måned kan du nyde et boost at vitaminer. Vi fremhæver nemlig vores lækre Vitamin Body Boost behandling hvor din hud bliver forsynet og forkælet med vitaminer.

Behandlingen består af:

    • 15 min. tørbørstning af hele kroppen.
    • 45 min. helkropsmassage med vitaminholdige olie.
    • 15 min. økologisk ansigtsbehandling.

Tørbørstning af kroppen:Tørbørstning 400

Vores hud er det største organ i kroppen og er designet til at beskytte os mod toxiner samt til at udrense samme. Huden udsættes for toxiner via forurenet luft, men også cremer vi påfører huden dagligt, kan tilstoppe porerne i huden og forringe udskillelsen.

Ved tørbørstning stimulerer man bindevævet i huden til at frigive disse ophobninger som derved kan udskilles. Når kroppen derefter tilføres vitaminholdige olier optimeres absoberingen af vitaminerne.

 

Tørbørstning er fantastisk. Det åbner op for blokerede porer så huden igen kan få lov at ånde. Det forynger, revitaliserer og giver et friskere udseende.

 

 

MASSAGE 400Massage med vitaminholdige olier:
Kroppen er efter tørsbørstning så klar som den overhovedet kan blive til at få tilføjet vitaminrige olier. Olien masseres grundigt ind i huden samtidig med at muskulaturen bliver masseret varm og blød. Blodcirkulationen øges så vitaminerne kan nære et så stort område som muligt. I 45 minutter bliver din krop forkælet og æltet igennem af vores dygtige massører.
Vores specielt sammensatte olie indeholder: Jojoba-, abrikoskerne-, argan-, oliven-, sesam-, og mandelolie.

læs mere om olierne her

Ønsker du at massagen skal være med fokus på et specifikt område beder du blot din massør om dette.


Kæbe massage ecotripAnsigtsbehandlingen:
Til sidst i behandlingen forkæles dit ansigt med A-,E-, og C-vitaminrige produkter fra Green People vitaminserien. Vi starter med at klargøre huden med en vitamin cleanser og derefter at rense den yderligere med en mild ansigtsscrub af bl.a. knuste abrikoskerner. En serum med kamille, lægestokrose, rosengeranium og tang, masseres grundigt ind i huden. Herefter påføres en dagcreme med kæmpenstlysolie, mandarin og sheasmør. Om øjnene tilføjes en kølende gel. I hele 15 minutter forkæles dit ansigt med lækre økologiske og veganske vitaminprodukter og blid massage som stimulerer din hud og får dig til at slappe helt af.
20% - Vitamin Body Boost     • 75 min. - 620,- (værdi 775,-)


 

Book en tid her