Frisk Forårsdetox

Denne månedens tilbud er en frisk detoxbehandling som står i forårets tegn

I den kinesiske medicin findes der 5 jordelementer; træ, ild, jord, metal og vand. Træelementet er forårets element og derfor har vi i denne måned lavet en behandling ud fra netop dette element. 

Træelementet og leveren

five elementSom sagt er træelementet forårets og det nyes element. Er træenergien ude af balance kan man føle sig utålmodig, aggressiv og ude af balance. En balanceret træenergi giver tålmodighed og godt humør.

De organer som er knyttet til træelementet er leveren og galdeblæreren. Det kropsvæv som er knyttet til leveren er muskler og sener. Øjenene er leverens sanseorgan og tårer dens kropsvæske. Den smag som er knyttet til leveren er den sure.

Lever og galdeblære:

Leveren er det største og et af kroppens vigtigste organer og den har et utal af funktioner. Bl.a. lagrer og fordeler den alle væsentlige stoffer og den filtrerer og renser blodet. Leveren er med i reguleringen af blodsukker, den forsyner hjernen, røde blodlegemer og muskler med glukose. Leveren producerer desuden galde som hjælper med fordøjelse og optagelse af føde i tarmsystemet.

Galdeblæreren opbevarer den galde leveren producerer, og udskiller den, når der brug for det til at fordøje.

læs mere om leveren her

 

En syrlig, udrensende og balancerende behandling

Footbath Grape Ecotrip400Behandlingen i denne måned er en lækker udrensende behandling især med fokus på lever og lever meridian. Balance på lever levermeridian bl.a. øger livsenergien, er med til at balancere musklernes spænding og at nære øjnene og regulere lidelser og ubalancer som fx. tørre eller øjne der løber i vand.

  • Den dejlige behandling starter med et 20 min. langt og rigtigt varm fodbad m. epsomsalt samt frisk citron, lime og grapefrugt. Desuden tilføres æterisk lime- og citronolie. Hertil får du en varm detox-drik med epsomsalt, og frisk, citron, lime og grapefrugt og du får også en skive frisk grapefrugt som du kan nyde.

Anna ben

  • Efter Fodbadet kommer du ind på briksen og modtager en dybdegående og balancerende massage, først og fremmest med udgangspunkt i dine behov. Massagen øger blodgennemstrømningen og hjælper til udrensning og der vil være ekstra fokus på lever og galdeblærepunkter.
  • Hele forkælelsen afsluttes med en brændenælde- og lemongræste samt en platte frisk frugt som kan nydes i vores sofa.

 

detox drik


Forårsdetox


      • 75 min. - 660,- (værdi 825,-)

 

Book en tid her