Easter chocolate treat

Chokolade massage 5 of 5Boost dig selv og din krop med endorfiner og bliv dejligt høj på lykkehormoner.

  1. 60 min chokolade fuldkrops massage
  2. 15 min Hot towel kompress for overskydende chokolade
  3. Afsluttende varm chokolade og frugt.

 

 

En følelse af forelskelse

Chokolade massage 4 of 5Chokolade bringer endorfiner frem i kroppen og fylder os med lykke, kærlighed og følelsen af forelskelse.

I vores april tilbud masseres hele kroppen ind i beroliggende chokolade olie. Olien er hjemmelavet af mørk chokolade, cacaosmør, kakaopulver, rørsukker, sojalectin og kokosolie og virkningerne er overdådige!

Koffeinen i chokoladen stimulerer og forbedrer blodcirkulationen og medvirker til fastere og strammere hud, antioxidanterne er med til at give huden elasticitet og bekæmper frie radikaler som ælder huden. Derudover indeholer chokolade stoffet theobromin som hjælper til at fedt forbrænde. WOW! et kunne næsten ikke være bedre.

Massagen sluttes af med ¨hot towel kompress¨ - varme fugtige håndklæder masseres let over huden og fjerner overskydende chokolade.

Udover de fantastiske egenskaber ved olien er det en helhedsoplevelse, hvor alle sanser stimuleres. Følelsen af den varme chokolade som æltes ind i dine ømme muskler. Duften imens behandlingen står på og efterfølgende på din hud. Smagsløgene stimuleres med en kop varm kakao (kako'en er baseret på komælk).

Whats not to like???

Chokolade massage 1 of 5

Easter chocolate treat
  • 2 pers. - 75 min. - 1295,- (værdi 1950,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 695,- (værdi 975,-)

 

Book en tid her