Orange Christmas treat

Ecotri veninder fodbad thumbNyd en stund alene med dig selv eller del oplevelsen med en du holder af.

  1. 25 min. fodspa med skummende appelsin fodbad, hjemmerørt fodscrub (- du vælger selv ingredienserne) og dejlig fodmassage.
  2. 35 min. afspændende ryg, skuldre, arme og nakke massage med varm appelsin olie.
  3. 10 min. øre og hovedbunds massage
  4. Chokolade fondue og 1 herligt glas bobler.

 

Parmassage beh bigNyd en 75 minutters fælles  oplevelse i en aflappende atmosfære væk fra københavns konstante summen her i juletiden.

I 75 minutter vil i blive forkælet og værnet om så alle sanser kommer i spil. Sammen med din ægtefælle, kæreste, ven eller  veninde vil blive forkælet fra top til tå.

I starter med et 25 minutters fodspa. Fødderne bliver dejligt rosin-rynkede i et varmt skummende appelsin fodbad alt imens i vælger ingredienserne til den scrub som skal gnubbe og skrubbe føddernes døde hudceller væk og nervesystemet stimuleres let. Eftefølgende masseres fødderne med varm appelsin olie og nervesystemet kan igen slappe af.

I flyver ind på de varme og bløde brikse hvor det nu er overkroppens tur til at blive æltet godt igennem. Den varme appelsin olie afslapper muskulaturen. Ryg, skuldre, arme og nakke æltes og masseres i 35 minutter til muskulaturen bliver dejligt smørblød og blodet let kan flyde frit ud til arme, rundt i thorax og op til hovedet.

Juli18 facialslider 1 of 1Kroppen er klar til næste trin i processen med dejlig afslappende og let hovedbundsmassage. Spændinger som ofte er årsag til hovedpiner bliver løsnet og afspændt.Du føler at dit hoved svæver 10cm fra resten af kroppen. Måske får du en lille ud af kroppen oplevelse!?

Nu hvor du næsten er fløjet en tur til månen og tilbage - topper vi lige denne her helt fantastiske oplevelse med lidt ekstra og VIRKELIG undervurderet massage. Nemlig øre massage. Intet er mere aflsappende end en god og grundig øre massage.

Hele herligheden slutter af med et et herligt glas bobler og chokoladefondue med økologisk frugt.

Vidste du...

... at i øret er hele kroppen afspejlet? Forestil dig et foster, som ligger med hovedet ned ad. Lige sådan ligger der et helt tydeligt billede af fosteret i øret. Derved kan man ved at stimulere øret med massage indirekte stimulere resten af kroppen og dens ubalencer. Og til denne afstressende behandling er øremassage et MUST til at afstresse nervesystemet yderligere.

 

Couples Christmas treat.
  • 2 pers. - 75 min. - 1195,- (værdi 1750,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 695,- (værdi 875,-)

 

Book en tid her