Månedens behandler - Theresa

månedens behandler 

10382000 1509627885919473 4216531226191914901 nHej, jeg hedder Theresa. Jeg er uddannet TOTUM kropsterapeut og certificeret sexolog og er behandler her hos Ecotrip. I hele februar måned tilbyder jeg kropsterapi med fokus på sorg, traumer og at give slip.

Vi kender alle til følelsen sorg. Den sætter sig i kroppen som et stort og dybt suk fra lungerne og kan give os følelsen af, at vi ikke er gode nok, ikke er elskede og værd at elske.

 

Både ny og gammel undertrykt sorg, kan sætte sit præg på vores krop i form af:

  • Spændinger.
  • Myoser.
  • Vejrtrækningsproblemer.
  • Tyktarmslidelser.
  • Hudlidelser
  • Smerter i albue og håndled. 

 sorg og traumer

Kæbe nakke Hals massage 2I kinesisk medicin arbejder man ud fra, at vores psyke og vores fysiske krop unægteligt hænger sammen og at forskellige følelser er forbundet til specifikke organer, meridianer og muskler. Ud fra min viden som kropsterapeut vil jeg behandle disse punkter, muskler og led med dybe, blide og pulserende tryk, guide din vejrtrækning og få dig til at mærke din krop på en helt ny måde. 

Selve behandlingsformen er en god blanding af akupressur, shiatsu, zoneterapi og sportsmassage. Du kan vælge om du ønsker behandlingen med eller uden varm olie.

Gennem behandlingen vil jeg være nærværende og lade min intuition guide mine hænder frem. Selvom jeg i denne behandling vil have fokus på sorg, traumer og at give slip, er det ikke nødvendgives dette der vil komme frem under behandlingen. Meget eller intet kan ske i kropsterapi. Kan man give sig hen og slippe helt i kroppen under de forskellige tryk, kan forløsninger ske. Er man ikke klar til at slippe, vil man derimod “blot” mærke sin krop på en helt ny måde - hvilket i sig selv er helt vildt lækkert! Behandlingen er ganske enkelt en win win! Uanset om man kommer i kontakt med sine følelser eller ej, kommmer man helt sikkert i bedre kontakt med sin krop.

Nanna kropsterapi thumbGiv slip på det gamle og plads til noget nyt

Behandlingen er til dig der gerne vil slippe noget gammelt og træde ind i noget nyt! Dig som holder fast i en tristhed du ikke kan give afkald på! Dig som føler melankoli men måske ikke rigtig ved hvorfor! Dig som har problemer med at lade dig blive elsket og at elske. Behandlingen er til dig som måske bare gerne vil komme i dybere kontakt med dig selv, dine følelser og din krop.

Jeg ser frem til at møde dig ved briksen!

Kærlige hilsner Theresa.

 

Enkelt behandling:

  • 45 min. - 395,- (værdi 475,-)

 

Book en tid her