månedens behandling - 45 min. ansigtsbehandling

Månedens behandling

Juli18 sliders 2 of 3I juli måned har vi tilbud på vores fantastisk dejlige ansigtsbehandling af 45 minutter. Det er en skøn og behagelig behandling der beroliger din hud og dit sind. Din hud stimuleres og modtager næring, med massage og lækre vitaminprodukter fra Green People.

Himmelsk ansigtsbehandling

Juli18 400 6 of 9

 1. Behandlingen begynder med en afstressende hovedbundsmassage som lader dig slappe af på briksen. 
 2. Herefter indledes ansigtsbehandlingen med en blid afrensning af huden med en vitamin cleanser som nænsomt renser, lindrer og blødgør huden. 
 3. Huden tilføres nu en nænsomt eksfolierende scrub, hvis indhold af fintmalede abriskoskerner stimulerer og exfolierer huden blidt, og er med til at øge blodcirkulationen i vævet samt fjerne døde hudceller.
 4. Næste step er en fugtgivende maske som bl.a. indeholder avocado og havtang og som genopretter hudens fugtighedsbalance og giver forøget elasticitet til vævet.
 5. Imens masken får lov at virke og trænge ind, får du en skøn massage af hænder og arme.
 6. Nu er dit ansigt klar til at optage en lækker fugtgivende og opstrammende serum, med bl.a. kamille, som blidt masseres ind i huden. 
  Serumen får tid til at trænge godt ind i huden, alt imens du får en effektiv og afspændende massage omkring ansigt, nakke, øvre skuldre og bryst.
 7. Efter massagen tilføres huden en ansigtscreme af bl.a. evighedsblomst. Cremen balancerer huden og genskaber elasticitet.
 8. En kølende øjengel, med bl.a. cikorierod lægges nænsomt omkring øjnene for lindrende og opstrammende effekt.
 9. Til sidst får du en mist-toner over huden. Toneren har en let duft af roser og orangeblomst og er sidste trin i at efterlade dig og din hud frisk, let og flyvende klar til dagen.

 

økologiske og veganske produkter til din ansigtsbehandlng

Alle Juli18 sliders 3 of 3ansigtsprodukterne er fra Green People. Det er etiske produkter som er økologiske og veganske samt kemi- og parabenefri. Produkterne er vitaminrige og du kan nyde din ansigtsbehandling og forlade klinikken med god samvittighed og med en hud med ekstra glans som er klar til at modstå kulde, sol, og forurening.

Læs mere om Green People her

 

45 min. økologisk ansigtsbehandling

 • 45 min. - 395,- (værdi 475,-)

 

Book en tid her

Er du i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, så ring endelig til os så vi kan guide dig til den helt rette behandling.

Kender du en som har behov for en kropsbehandling kan du købe gavekort i klinikkens åbningstid eller hele døgnet her på vores hjemmeside.

Køb et gavekort her