Månedens tilbud - Kropsmassage og stræk

strukket muskulaturen igennem

kropstrækFå strukket kroppen og bliv 2 cm. længere med månedens tilbud. 

I februar måned vil vi gerne tilbyde dig en dejlig smidiggørende behandling med en kombination af massage og stræk. Stræk og udspænding er bare rigtig skønt. Det giver kropsbevidsthed, fordrer åndedrættet og lader kroppen give slip. Stræk er godt for blodomløbet og vækker nervesystemet.

Muskler der er for stramme og/eller korte (evt. efter en skade) bliver strukket men også de muskler der er slappe bliver bevæget og styrket ved stræk. Stræk og udspænding kan give bedre kropsholdning, bevægelighed og fleksibilitet og kan forebygge forskellige smerter og fx. ryg- og nakkeproblemer.

massage med passive og aktive stræk

Stræj fod2Ved denne måneds behandling vil du modtage en fuld dybdegående kropsmassage eller en afspændende kropsmasssage, alt efter dit ønske. Kropsmassagen suppleres med passive stræk, som udføres af behandleren, og eventuelle aktive stræk, hvor modtageren giver en aktiv modbevægelse i strækket. Du og din behandler afstemmer efter dit behov, hvordan behandlingen skal forløbe og hvilke eventuelle områder der skal i fokus.

Book en tid her

 

benstrækStrækkene er med til at skabe bevidsthed om sammenhængen mellem muskler og led og behandlingen med både massage og stræk giver modtageren mulighed for at forstå sin krop og et evt. problemområde mere omfattende. Modtageren kan nemt tilegne sig strækkene og implementere dem i sin hverdag for vedvarende velvære. For behandleren giver kombinationen af massage og stræk et godt redskab at arbejde med og så er det bare en dejlig kombination der på en gang frigiver, åbner og skaber samling.

 

IgunnbenmassagePositiv effekt ved stræk og udspænding:

  • Påvirker til en dybere vejrtrækning
  • Skaber ro, velvære og afspænding i kroppen
  • Forbedrer blodomløbet
  • Forbedrer kropsholdning og kan være med til at afhjælpe evt. skævheder.
  • Forebygger og afhjælpe smerter, fx. muskelsmerter, iskiassmerter, menstruationssmerter, nakkesmerter og hovedpine.
  • Forebygger skader.

 


Massage og stræk behandling:    • 75 min. - 565,- (værdi 750,-)

 

Book en tid her