Valentins treat

roserryg

Februar og Kærlighed

Valentines dag er d. 15 februar og her på KUN denne dag skal bør man glæde og forkæle en man elsker? Vi er i Ecotrip uenige. Vi syntes at man skal glæde og forkæle andre OG sig selv hele året rundt. Men vi syntes samtidig at  det er skønt at ha mere fokus på kærlighed i en særlig måned. Og i dette tilfælde er det jo februar som er kælighedens måned. Vi har derfor special designet denne virkelig herlige og kærlige valentins pakke, hvor du selv eller du og en du holder af bliver forkælet fra top til tå i hele 2 timer.

 Valentins treat for alle sanser

fodbad roseVi har special designet denne virkelig herlige og kærlige valentins pakke, hvor du selv eller du og en du holder af bliver forkælet fra top til tå i hele 2 timer. Alt bliver forkælet - helt fra spidsen af dine tånegle til toppen af din hovedbund.

En uforglemmelig sanseoplevelse, hvor berøringssansen, duftesansen, synssansen og høresansen  stimuleres ... hov og smagssansen får sig et boost af en sanseoplevelse når den får serveret en overdådig chokolade buffet af økologisk 70% mørk smeltet chokolade og lækre friskskårede frugter.

MUMS.

rosenscrub2 timers forkælelse fra top til tå.

  1. nydelsen af 30 min. Fodspa – 10 min fodbad m. himalaya salt, rosenblade og dejlige dufte. Hjemmerørt fodscrub af tørret rosenblade, himalaya salt og jojoba olie - scrubbes grundigt ind i fødderne med efterfølgende dejlig fodmassage for ren og skær bliss.
  2. 60 min. Helkrops massage med varm olie. Lad behandlerens stærke hænder forkæle din krop med en wellness eller fysiurgisk massage fra top til tå.
  3. 30 min. Ansigtsbehandling med det veganske og økologiske mærke Green people. Her bruges deres helt særlige special edition produkter. Giv dit ansigt en ny glød med vores 7 trins ansigtsbehandling med grundig massage af hovedbund. Ønskes der blot en grundig all round ansigtsmassage kan dette sagtens gives. Det aftales med din behandler.
  4. Afsluttende nydes chokolade fondue med lækre frugter og smeltet varm mørk chokolade samt en var drik - kaffe, the, chai eller kakao.

kropstrækHele denne herlighed af 2 timers forkælelse har en værdi på 2780 kr til 2 personer.

Din pris for 2 personer i februar KUN 1795,-

Din pris for 1 person i februar KUN 950,-

Vi glæder os meget til at få lov at forkæle dig eller din valentin for en forrygende oplevelse i kærlighedens tegn. Hver behandling tilpasses den enkeltes behov, således at klienten får optimalt udbytte af behandlingen.

- Vel at mærke på den gode måde.

Book en tid her

Er du i tvivl om hvilken behandling, der passer til dig, så ring endelig til os så vi kan guide dig til den helt rette behandling. Er du gravid - så tilbyder vi også gravidmassage.

Køb et gavekort her