Parbehandlinger

Det er rart at få massage, at tage vare på sig selv og forkæle sig selv. Men nogle gange kan det være rart at få en kropsbehanding sammen med en anden - at få lov at forkæle en anden, at glæde sin næste og dele oplevelsen med en man holer af. At sprede kærlighed og velvære er som lykkehormoner for krop og sjæl.

Vælger i parmassage i forkælelsens tegn som ren afslapning og wellness med fodbad, ansigtsbehandling og afslappende massage?

Vælger i parmassage som en dybere behandling hvor det også kan mærkes efter i har forladt briksen?

Vælger i at kombinere fysiurgisk massage, thai yoga massage og sugaring som jeres parbehandling?

I Ecotrip er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan jeres fælles oplevelse skal kombineres, så i får alle jeres ønsker og behov opfyldt. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at tilrettelægge jeres fælles oplevelse så den bliver uforglemmelig. 

Glæd jer til at nyde at blive forkælet sammen.

Book en tid her

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer til dig, så ring endelig til os; det er vores store glæde og opgave at guide dig til den helt rette behandling.

Kender du en, som har behov for en kropsbehandling, kan du også købe gavekort i klinikkens åbningstid eller hele døgnet her på vores hjemmeside. Eller slå et smut omkring Ecotrip og få et fint gavekort med til en du har kær.

Køb et gavekort her