Skræddersyet behandling

 

I Ecotrip elsker vi vores arbejde, vi elsker at have med mennesker at gøre og vi elsker at kunne hjælpe andre. Drejer det sig om en øm skulder, en forstuvet ankel, stress i hverdagen eller et knust hjerte, så står vores team klar til at hjælpe dig.

Med en god cocktail af kompetente og professionelle behandlere med forskellige baggrunde, uddannelser og passioner, har vi brygget et team sammen for at kunne yde det bedste for dig. Med en god forståelse for kroppen, dens anatomi, fysiologi og psyke - møder vi dig der hvor du er og skræddersyr en behandling eller et behandlingsforløb efter dine behov.

Vi går op i at møde hvert enkelt menneske der hvor de er. Og selvom der er ting der kan være svære at få sat ord på har vi en forståelse for at se og høre det der ikke lige blev sagt.

Vi stræber efter at yde vores ypperste, det er vigtigt for os at du skal føle dig veltilpas i vores klinik og tryg. Derfor tilbydes vore behandlere at deltage i kurser i og udenfor klinikkens rammer. Vores behandlere holdes a'jour med hvilke teknikker og metoder,  som er effektive lige nu og her.

Hvilken behandler skal du vælge?

Det kan være svært at vide hvilken behandler, der passer til dit temperament. Vi har derfor forsøgt at gøre det nemt for dig. Du kan under behandlere læse om hver behandlers historie, uddannelser, kurser og erfaringer. Er du stadig i tvivl, hjælper vi dig gerne i receptionen.

Book en tid her

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer til dig, så ring endelig til os; det er vores store glæde og opgave at guide dig til den helt rette behandling.

Kender du en, som har behov for en kropsbehandling, kan du også købe gavekort i klinikkens åbningstid eller hele døgnet her på vores hjemmeside. Eller slå et smut omkring Ecotrip, så får du et fint gavekort med til dine kære.

Køb et gavekort her