Økologisk ansigtsbehandling

Mere end bare en ansigtsbehandling.

Ecotrips økologiske ansigtsbehandling er mere end bare en ansigtsbehandling. Vi dedikerer al vores tid på at forkæle dig i den tid du ligger på briksen. Vi har nemlig valgt at forkæle dig ud over de traditionelle ansigtsbehandlinger. Du vil imens masken trænger ind, for at fugte din hud, modtage en dejlig og blid massage af dine hænder og arme.

Book en tid her

Hænder og arme bliver altid forsømt og alligevel bruger vi dem hele tiden, dagen lang, uhensigtsmæssigt. Så når du nu alligevel ligger på briksen og masken alligevel skal trænge ind i 20 min for at ha den bedste effekt, giver vi dig en dejlig massage. Og ikke nok med det. Når så dit ansigt skal modtage en nærende ansigtserum, som regenererer hudens celledannelse og beskytter den mod frie radikaler, får du en grundig massage af nakke og bryst samtidig med at ansigtet masseres. Det er heaven!

En behandling hvor hovedbund og ansigt, nakke og bryst, arme og hænder holdes i focus for ren og skær forkælelse. Dit sind vil takke dig for det og din krop føle sig fri som fuglen. 

Læs mere om vores økologiske ansigtsbehandling her.

Køb et gavekort her