Dybdegående massage

Dybdegående fysiurgisk Massage

Mærk behandlingen efter du har forladt briksen.

Dybdegående fysiurgisk Massage

Vores mest populære behandling er en dybdegående fysiurgisk massage. Din behandler har god kendskab til kroppens anatomi og fysiologi og det vil kunne mærkes i din behandling. Fokus er på problemområdet hvor der arbejdes i dybden. Hensigten er at lette og frigive stagnation som har forårsaget hovedpine, kæbespændinger, strålen ud i armen, eller fra midt ryg og langs ribbenene, en ischias som gør at du må halte afsted eller en achilles der er blevet så øm at du har svært ved at få sko på.

Der vil enten være focus på hele kroppen som en helhed eller på et lokalt området. Det vurderes ud fra hvad du fortæller os om dit smerteforløb.

Book en tid her

Fysiurgisk massage - mærkes også efter du har forladt briksen

Vi elsker at arbejde i dybden og knokle lidt for sagen og det vil du i de fleste tilfælde kunne mærke også efter du har forladt briksen. I nogle tilfælde vil behandlingen kunne mærkes dagen efter, som hvis du har fået et blåt mærke - og det er helt normalt. Det er blot et tegn på at stagnationer er blevet løsnet og frigivet og at vævet arbejder på at danne nye raske muskelceller.

Ønsker du at læse mere om vores fysiurgiske massage og hvilke gener vi kan hjælpe dig med at behandle - kan du læse mere om fysiurgisk massage her.

 

Køb et gavekort her