Hårfri med sugaring hårfjerning

En skånsom og effektiv teknik til fjernelse af uønsket hårvækst.

Sugaring hårfjerning

Ecotrip var et af de første steder i København til at tilbyde sugaring hårfjerning og har i løbet af årene skabt et stort og bredt klientel af trofaste kunder. Vi tilbyder sugaring både på ben, arme, ryg og intime områder.

Ligeledes har vi stor efterspørgsel på sugaring i forbindelse med bryllup, fester og når de første solstråler viser sig om foråret eller når badevandet er varmt nok til bikini. For mange er sugaring også en del af deres generelle følelse af velbefindende. 

Book en tid her

Sugaring hårfjerning - diskret og respektfuld

Sugaring hårfjerning handler ikke blot om at få glatte, lækre stænger. En behandling med sugaring handler lige så meget om diskretion. Behandlingen kræver erfarne og professionelle sugaringbehandlere, der har forståelse for den enkelte persons grænser. Det er vigtigt, at der opbygges et tillidsforhold mellem behandler og kunde. Hos Ecotrip har vi den nødvendige forståelse, hvilket især er en af grundene til, at vi har faste og trofaste kunder. 

Vores kunder skal være tilfredse med det endelige resultat og føle sig hårfri i lang tid. Hos Ecotrip er udgangspunktet en effektiv og skånsom sugaring, men du vil ofte opleve at din behandler bruger rigtig meget tid på at gennemtjekke og nærstudere de områder, hvor du ønsker hårfjerning. Dette gør vi for at sikre det bedste resultat. Vi sætter høje standarder for vores populære behandling. 

Vil du vide mere om sugaring teknikken og priser?

Læs mere om sugaring hårfjerning

 

Køb et gavekort her