Afstressende wellnessmassage

Lyt til din krop. - Nænsom, blid og behagelig oliemassage.

 Wellnessmassage

En af vores populære behandlinger er wellness massage. I vores moderne tilværelse opleves et enormt fokus på at præstere og opnå succes. Dette fokus lægger også grunden for mange menneskers angst for fiasko. Selvom vi inderst inde er klar over og værdsætter en anden måde at tænke og leve på, oplever vi gang på gang, at vi selv er med til at få hamsterhjulet til at snurre. Vi jagter mærkbare resultater, men glemmer blot at være til. Med det moderne menneskes livsstil har vi derfor et ekstra behov for bare at mærke. For at give os selv en pause og en tidslomme til ren væren.

Book en tid her

Hos Ecotrip bestræber vi os derfor på, at vores wellness massage kommer af en bevidsthed hos behandleren om netop dette behov. Det handler om omsorg, kontakt, et smil, og lange rolige strøg over kroppen. Det er ikke altid, at kroppen har brug for at blive masseret i dybden. Kroppen har også et ¨rewind and relax¨-behov, som for ofte bliver til sidesat.

Mærk dig selv - med wellness massage

Hvis du et kort øjeblik tillader dig selv at blive stille og lytte efter, vil din krops signaler fortælle dig, hvad den behøver. Ofte vil den tale tilbage til dig med en anspændthed, en udmattelse, et behov for at få lov til at give slip. Med en wellness massage kan vi hjælpe din krop til at give slip og modtage ren velvære.

Rigtig mange får følelsen af irritation - at de kommer til at stresse over en velvære behandling - der sker ikke rigtig nok! Det føles ikke, som om det nytter noget! Hos Ecotrip har vi erfaret, at denne irritation ofte er udtryk for, at kroppen er kommet til et stadie, hvor den har svært ved at give slip og slappe af - den har faktisk brug for hjælp til det. Heldigvis oplever vi ligeledes, at flere og flere Københavnere bliver opmærksomme på dette behov. Derfor er vores wellness massage blevet populær hos os. Vi håber inderligt, at du vil mærke efter i din krop -og lytte til, hvad den har at fortælle dig. 

 

Læs mere om wellness massage

Køb et gavekort her