Gravidmassage for dig og baby (2)

GravidMassage for både mor og baby

10 % til den vordene mor og 10% til dit ufødte barn

Vi har rigtig mange gravide der besøger Ecotrip til en gravidmassage. Vores dygtige team er trænet i at give dig den bedste gravidmassage uanset om du er 1. 2. eller 3. trimester af din graviditet. Alle behandlere har fået grundig træning i alle gener og ubehag der kan opstå under en graviditet. Du kan derfor trygt og sikkert booke en tid til dig og din baby og nyde en afslappende, men dyb behandling som hjælper dig til at komme igennem resten af din gravidtet så smertefri som muligt.

Har du gener, i form af træthed i lænden og/eller i benene eller mærker du smerter som stråler ned fra ischiasnerven, uro og kramper i benene kan du med fordel nyde godt af en gravid massage. Har du kvalme, opkast, væske i kroppen, hovedsageligt i benene kan dette også afhjælpes med massage og stimulation af enkelte akupunktur punkter.

Specieldesignet briks til gravidmassage

Med vores specialdesignede brikse er der rigelig plads til maven. For den bedste komfort tilpasses briksen dig, uanset hvor du er i din graviditet og du vil endelig kunne nyde at ligge på maven igen.

Vi bruger KUN økologiske og rene produkter i vores behandlinger. Helt uden kemi, hormonforstyrrende og allergifremkaldende ingredienser.

Læs mere om gravidmassage og hvilke gener, i de forksellige trimestre, vi kan afhjælpe dig med.

Vi tilbyder vores gravide klienter 20% på en gravidmassage efter 32’ uge og frem til en veloverstået fødsel.

 

Book en tid her

Er du i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, så ring endelig til os så vi kan guide dig til den helt rette behandling.

Kender du en som har behov for en kropsbehandling kan du købe gavekort i klinikkens åbningstid eller hele døgnet her på vores hjemmeside.

Køb et gavekort her