Kejserinde behandling

Efter kejsersnit behandling

 • Har du født ved kejsersnit?
 • Har du svært ved at acceptere dit kejsersnit?
 • Har du mange gener og smerter?
 • Problemer med dit arvæv?
 • Føler du dig ensom og alene med sin sorg?
 • Problemer med amning?
 • Er det flere år siden du har født ved kejsersnit, men har stadig problemer med arvævet?
 • Spændinger om lænd og ryg?

Denne behandling hjælper dig ovenpå igen efter kejsersnit. Om det drejer sig om behandling af dit arvæv eller hjælp til at finde dig selv igen, så kan jeg hjælpe.

Der er rigtig mange bekymringer forbundet med det at få et kejsersnit og rigtig mange af disse bekymringer er sværre at forklare eller at give ordentlig udtryk for.

Det kan være svært efter kejsersnit at acceptere situationen - måske havde du aldrig forestillet dig at DU skulle ende med at føde ved kejsersnit - eller også havde du planlagt det, men har mange gener forbundet med operationen.

Kroppen har været igennem et traume, et rimelig drastisk et af slagsen og samtidig med at kroppen bruger al energi på at reparere sig selv, skal kroppen samtidig producere mælk, så du kan amme dit nyfødte barn. Kroppen skal finde ekstra meget energi så du kan ha overskud til at være der for dit barn samtidig med at den også kan udskille mediciner fra kroppen.

Det er rigtig mange processer kroppen skal igennem for at du kan være tilstede og ha overskud til dig barn. Det er forståeligt at andre processer sætter af - såsom amning, fordøjelse osv.

Det er dog her at akupunturen kan hjælpe kroppen til at styrke de organer som giver dig ekstra energi. Det er også her at der kan gives hjælp til at få sat amning igang. Hjælp til udskillelse af mediciner, hjælp til smertelindring, heling af arvæv, fordøjelse osv, osv.

Udover akupunktur giver jeg dig rigtig mange kostråd med på vejen, da det er en essentiel del af et helbredelses forløb at spise korrekt så kroppen forbruger så lidt energi som muligt, for at du netop kan ha energi og overskud til dit barn.

Samtidig med akupunktur og kost, kan jeg ofte finde på at benytte mig af massage og sugekopper til at massere arret med. Sugekopper går mere i dybden end almindelig massage og kan give dig større bevægelighed hurtigere. Dette kræver selvfølgelig at arret er fuldstændig helet.

Hvordan foregår en kejsersnit behandling?

Første behandling har en varighed af 75min. Hvor vi taler om hvad dine forventninger og behov er.Jeg stiller en kinesisk diagnose hvorefter du får behadnling med akupunktur på hele kroppen og om dit ar.

Efterfølgende behandlinger har en varighed af 60min og her taler vi om hvordan defterfølgende har taget imod behandlingen. Du får igen nålebehandling på hele kroppen og omkring dit ar.

Du er selvfølgelig velkommen til at ta dit barn med. Dog anbefales det at du får dit barn passet - så du kan være tilstede i din krop imens du får behandling.

Priser for behandling i Ecotrip.

 • Første gang: 75 min - 750,-
 • Opfølgende: 60 min - 650,-

Har du svært ved at komme til mig i klinikken, kan jeg komme til dig. Skriv en email til mig til katja@ecotrip.dk, så vi kan aftale nærmere.

Priser for behandling hjemme hos dig:

 • Første gang: 90 min - 850,-
 • Opfølgende: 70 min - 750,-
 • Der pålægges kørselstillæg på 300kr pr halve time fra Guldbergsgade 25.