Japansk Lifting

 

JApansk lifting - Det naturlige ansigtsløft 

 

 

 

Japansk Lifting er en unik og opstrammende luksusansigtsbehandling der varer cirka 60 minutter. Den består helt kort af - 

  • Ansigtsreflexologi
  • Både en opstrammende spirulinamaske, men også en fugtmaske.
  • 30 minutters ansigtsmassage med fokus på lymfedrænage samt lidt hovedbund-, fodmassage og til slut en ansigtsmassage med specielle himalaya saltstenbolde. 

HVad er JApansk lifting? 

JapanskliftingboldJapansk Lifting er en behagelig, foryngende og effektiv behandling, som kan afhjælpe ydre aldringstegn på din hud, såsom hængende øjenlåg, udposninger ved mundvigende og rynker m.m. 

Behandlingen kombinerer velkendte teknikker fra blandt andet ansigtsreflexologi, akupressur og lymfedrænage, som alle hjælper dig med at få gløden tilbage i din hud.

Ansigtsreflexologi er godt for både din krop og sjæl, men har ligeledes en opstrammende effekt på ansigtets generelle muskulatur, hvilket afspejles på din hud. Disse gavnlige effekter vil blive understøttet med en udrensende og genopbyggende Spirulina ansigtsmaske, der i kombination med en fugtmaske, vil tilføre alt det som din hud som regel mangler i disse kolde tider. 

Hele dit ansigt vil blive masseret over tre forskellige faser med fokus på stimulering af forskellige organzoner og neurologiske punkter. Afslutningsvis, vil du også modtage en saltstensmassage med nogle specielle Himalaya saltstenskugler. Disse kugler indeholder 84 uundværdlige mineraler, der alle er yderst brygbare for vores ansigt og ikke mindst krop.

Helt basalt så kan Japansk Lifting behandlingen hjælpe alle*, uanset om du allerede har fine linjer, blot ønsker at forebygge potentielle aldringtegn, eller ønsker at tilføje en lækker sund glød til hud. 

Os her i Ecotrip glæder os til at tage hånd om dit skønne ansigt og vise dig goderne ved Japansk Lifting!

                           Japansk Lifting

  • ca. 60 minutter - 650,- 

 

  • *OBS: Denne behandling anbefales IKKE til gravide de første 12 uger af graviditeten. Når det så er sagt, så kan vi anbefale vores gravidmassage
  • Derudover, så frarådes det at have kontaktliner i under behandlingen.