Ansigtsbehandling med dermaroller

dermarollerEn dermarulle med 500 bittesmå nåle samlet på en lille rulle, trækkes hen over ansigtet, nålene penetrerer huden for så at skabe milliarder af bittesmå traumer i de dybere hudlag - helt uden at ødelægge det øverste, beskyttende lag. Disse små traumer øger blodtilførslen i huden, så vævet iltes og næres, collagen- og elastinproduktionen øges og alt dette resulterer i en strammere, tykkere og smidigere hud. Har vi for lidt collagen i huden kan det have indvirkning på fine linier og rynker.

 
Hvad er dermarullen god for?
  • En forøgelse af collagenproduktionen medvirker til en strammere, smidigere og tykkere hud.
  • Fine liner og rynker reduceres efter bare få behandlinger.
  • Arret hud efter ex. acne mindskes betydeligt. Der bruges ikke derma rulle ved acne i udbrud, da bakterier på huden vil smitte til andre områder.
  • Afhjælper hyperpigmentering grundet overproduktion af melanin i huden.
  • Rosacea kan afhjælpes med derma rullen - der behandles ikke ved rosacea i udbrud.
  • Kan afhjælpe stræk mærker.
  • Øger effektiviteten af anti-aging produkter.
  • Giver en dejlig glød i ansigtet.

Denne behandling får dig virkelig til at føle dig 10 år yngre og du vil føle at du flyver helt oppe under skyerne. Behandlingen inkluderer alt det man går og drømmer om i ansigtsbehandling.

1. Huden tilføjes miscellar water:

Ansigtsbehandlingen begynder med en blid afrensning af huden med en vitamin cleanser som nænsomt renser, lindrer og blødgør huden og forbereder den på mikronålingen.

2. Derma rullen tages i brug:

540 bittesmå nåle rulles over dit ansigt og penetrer huden for at skabe cirkulation og blodtilførsel i området, der vil fjerne stagnationer som kan give et slapt udtryk i ansigtet. vævet løftes en smule ved denne form for stimulering af vævet. Du vil mærke en lille summen og gør ikke spor ondt.

3. Fugtgivende ansigtsmaske og massage.

Efter micro nåling er huden så klar som den overhovedet kan være til en fugtgivende ansigtsmaske. Masken kan nu vise sit fulde potentiale og fugte din hud så den bliver blød som en barnenumse. Det er maske som bl.a indeholder avocado og havtang og som genopretter hudens fugtighedsbalance og giver forøget elasticitet til vævet. Imens masken trænger ind i huden vil du modtage 20-25 minutter massage af skuldre, arme og hænder. 

4. serum masseres blidt ind i ansigtet.

Nu er dit ansigt klar til at optage en lækker fugtgivende og opstrammende serum, med bl.a. kamille, som blidt masseres ind i huden. Serumen får tid til at trænge godt ind imens du får en effektiv og afspændende massage omkring ansigt, nakke, øvre skuldre og bryst.

5. Ansigtcremen påføres.

Efter massagen tilføres huden en ansigtscreme af bl.a. evighedsblomst. Cremen balancerer huden og genskaber elastalicet. Ansigtscremen er uundværlig i en ansigtsbehandling. Den understøtter serumen og beskytter huden mod patogener som smog og dagligdagens stress og jag.

6. Kølende øjengel kvikker dine øjne op.

For at afslutte denne behandling på bedste vis påføres en kølende øjengel, med bl.a. cikorierod. nænsomt omkring øjnene for lindrende og opstrammende effekt. Øjengelen afhjælper hævelser og slap hud og giver en frisk og foryngende fornemmelse.  

Efter endt behandlingen vil du få dermarullen med hjem til fremtidig brug, så du kan fortsætte din wellness oplevelse lige så ofte du ønsker... næsten! Dermarullen må MAX benyttes 3 gange om ugen. Råd til hvordan du benytter dermarullen derhjemme får du imens du nyder en kop te i vores sofa.

Enkelt behandling
  • 60 min. Anigtsbehandling inkl. dermaroller til hjemmebrug - 825,-

 

økologiske og veganske produkter til din ansigtsbehandlng

Alle produkter er fra Green People. Det er etiske produkter som er økologiske og veganske samt kemi og parabenefri. Produkterne er vitaminrige og du kan nyde din ansigtsbehandling og forlade klinikken med god samvittighed og en hud med ekstra glans som er klar til at modstå kulde, sol, og forurening.

Læs mere om Green People her