Aloe vera experience

En helt unik aloe vera behandling, for hele kroppen, med frisk vitaminrig og healende aloe vera.

 

 Vidunderlige aloe vera

Juli18 400 8 of 9Aloe vera er, med dets høje indhold af næringsstoffer, proteiner, enzymer, vitaminer, mineraler og antioxidanter, et vidundermiddel til hele kroppen. Det er den gel eller saft der kommer fra midten af aloe vera plantens blade der har den gavnlige effekt. Det kan fjerne både udvortes og indvortes infektioner, bakterier, svampe, og virus. Aloe veraen har et utal af helsegivende egenskaber, hvoraf nogle er nævnt herunder. 

 

 

Juli18 400 7 of 9Hydrerer og heler huden

Aloe vera gelen har en en beroligende og healende effekt på forskellige hudirritationer som; små sår og forbrændinger, stik og eksemer. Aloe vera tilfører huden ekstra meget fugt og er hermed hudhydrerende og bidrager til hudens elasticitet og foryngelse. Aloe veraen er eminent som beroligende og regererende hudpleje her i sommeren hvor huden ofte udsættes for ekstra meget sol og vind.

Heler solforbrændinger

Det er kendt at aloe vera har helende virkning ved solskoldet hud og bl.a. ifølge brandet Green People, er der studier og beviser for at aloe vera både kan hele solforbrændinger og mindske risikoen for solrelateret hudkræft.

Juli18 400 6 of 9Hår og hovedbund

Aloe vera har samme effekt på håret som det har på huden. Det virker fugtgivende, eksemhelende og kløestillende. Det beroliger hovedbunden og gør håret sundt og skinnende.

Booster kroppens immunforsvar og fleksibilitet

Indvortes giver aloe vera et boost til immunforsvaret bl.a. pga. dets høje indhold af antioxidanter. Planten stimulerer også de hvide blodlegemer som hæmmer virus i kroppen. Desuden kan aloe vera hæmme inflammation og herved smerter og stive led. 

 

 

En aloe vera oplevelse til hud og hår

  • 15 min. Hot towel massage. Mens du lander på briksen bliver hænder og fødder masseret og scrubbet i et varmt håndklæde.
  • 45 min. Kropsmassage med olie af frisk aloe vera og abrikoskerneolie. Begge er vitaminrige og har hudberoligende egenskaber. Massagen kan alt efter ønske, være en afspændende wellnessmassage eller en dybdegående massage med fokus på dine problemområder.
  • 15 min. Ansigts- og hovedbundsmassage. Hår og ansigt forfriskes med en revitaliserede aloe vera spray og du modtager en dejlig og beroligende massage.
  • Aloe vera shot. Efter behandlingen kan du nyde et aloe vera shot som et boost til din krops balance og sundhed

Tilvælg 15 minutters tørbørstning før behandlingen. Tørbørstning af hele kroppen stimulerer blodcirkulationen og gør huden åben og klar til at modtage og optage de gavnlige olier. Tørbørstning anbefales ikke ved solskoldet hud.

Bemærk aloe vera shot anbefales ikke til gravide.


Aloe vera experience


      • 75 min. - 850,-
      • Tilvalg af tørbørstning 15 min. - 175,-