Chokolade ballade

Fodbad med roser og grøn te, dry brushing og chokolade massage!

Vi har fundet kærligheden frem i vores kreative sind og fundet den allermest kærlige og lykkebringende behandling som efterlader huden, sund, blød og virkelig velduftende.

Chokolade Ballade Step by Step:

1. Fodbad med grøn te og roser:

Din behandling starter i den grønne sofa, med lidt varmt at drikke og fusserne i et varmt fodbad med grøn te, tørrede roser og kamille. Grøn te er et fantastisk antioxidant og hjælper kroppen til at bekæmpe frie radikaler.

Tørbørstning 4002. Drybrushing af huden:

Hele kroppen børstes igennem for at stimulere lymfen til udrensning og berolige nervesystemet. Den prikkende følelse som spreder sig igennem hele kroppen af varme og velbehag er vores lymfe som er sat igang og hjælper os til at svede mere og stimulerer vores lever og tarme. Drybrushing exfolierer og blødgør huden og afhjælper cellulitis og strækmærker.

3. Chokolade massage:

Som prikken over i'et masseres hele kroppen ind i beroligende chokolade olie. Olien er hjemmelavet af mørk chokolade og cacaosmør og virkninger er overdådige! Koffeinen i chokolade stimulerer og forbedrer blodcirkulationen og medvirker til fastere og strammere hud, antioxidanterne er, ligesom i grøn te, med til at give huden elasticitet og bekæmper frie radikaler som ældrer huden. Derudover indeholer chokolade stoffet theobromin som hjælper til at fedt forbrænde. WOW!

Alle 3 trin i én og samme behandling! Hvad er der ikke at elske?

Vi fejrer kærligheden til hinanden og til os selv. Så er du single? Gift? Fraskilt? Under seperation? Nyforelsket? Så fortjener DU en kærlig og livgivende massage med chokolade, blomster og forkælelse.

 

Enkelt behandling:

Par behandling:

  • 75 min - 850,-
  • 75 min - 1600,-