Daddylicious

90 minutters Daddylicious - En skræddersyet top-til-tå behandling, som matcher den moderne mands individuelle behov og ønsker.

Hvem siger, at wellness og spa kun er for kvinder? Hvem siger, at mænd ikke ligeledes har brug for lidt luksus og afstresning i en hektisk dagligdag? Disse er fordomme, som desværre har hold i virkeligheden, hvis man kigger på forholdet mellem antallet af mænd i forhold til kvinder, som besøger vores lokaler på Nørrebro. 

Disse fordomme vil vi gerne gøre op med, og derfor tilbyder vi nu Daddylicious, som retter sig specifikt mod den moderne mand, som ønsker et skønt lille afbræk fra hverdagen!

90 minutters Daddylicious step by step:

  1. 20 min. Fodbad med scrub og massage
  2. 40 min dybdegående massage som includerer cupping massage.
  3. 15 min. arme og hænder masseres
  4. 15 min. Kombineret nakke og hovedbundsmassage

 

 

Hvad kan Daddylicious gøre for mig?

Daddylicious er 90 minutters direkte afbræk fra dagligdagens trængsler, der starter med et lækkert fodbad, der inkluderer både scrub og massage. Herefter en dybdegående deep tissue massage og cupping af bagsiden af din krop og til slut en kombineret massage af både arme, hænder, nakke og hovedbund. Daddylicious er en top-til-tå behandling, der vil efterlade dit muskelvæv afslappet og fri for spændinger og du vil forlade klinikken med en let fornemmelse i hele kroppen. 

Pas på, det er svært vanedannende. 

man massage

Hele herligheden starter med, at du bliver taget pænt imod af din behandler i vores reception, som vil føre dig ind i et tilstødende lokale, hvor du vil blive bedt om at tage plads i den hyggelige grønne sofa. Herefter vil du modtage 20 minutters fodbad med scrub og massage. Dine fødder bærer dig dag ud og dag ind, og derfor er det på sin rette plads, at denne ofte oversete kropsdel bliver forkælet. Dine fødder vil takke dig for det

Næste trin af din behandling vil starte efter du bliver vist ind i et behandlingsrum, hvor du vil modtage 40 minutters deep tissue massage, som også vil inkludere cuppingmassage af skulderområdet. Du vil under dette trin af din behandling opleve, hvordan den dybdegående massage vil arbejde sig igennem dine forskellige muskellag og derved hjælpe til at holde dine muskler fleksible og løsne gamle spændinger, hvilket efterfølgende vil efterlade dig med følelsen af at være let som en fjer. Derudover vil du også modtage en Cuppingmassage af skulderområdet, da det er dette område, som vil have størst gavn af denne ekstra treat. Cupping er en metode, hvorved en speciallavet silikonekop placeres på din hud og sætter sig fast ved hjælp af dannelse af undertryk. Dette undertryk i kombination med massage vil øge blodgennemstømningen og vil på denne måde fremme forsyningen af ilt og næringsstoffer til dine muskler og væv

Herefter vil du modtage en afslappende 15 minutters arm- og håndmassage, og for at runde behandlingen af, vil du ligeledes modtage en 15 minutters kombinetet nakke- og hovedbundsmassage. Vi kan ikke garantere, at du vil være i stand til at holde dig vågen under denne del. Snorken er en accepteret kropslig reaktion, og det ville ikke være første gang, at en klient falder i søvn under en behandling. 

 

90 minutter wellness målrettet den moderne mand

Daddylicious

Hver behandling vil blive tilpasset den enkeltes behov, således at DU føler, at du får optimalt udbytte af behandlingen. Derfor, fortæl endelig din behandler, hvis du ønsker, at der skal fokuseres på et specifikt område under din behandling. 

Vi glæder os til, at byde dig velkommen i klinikken, så vi sammen kan bryde de gængse fordomme og vise, at mænd også fortjener at blive forkælet på lige fod med det modsatte køn!

 

                             Daddylicious
  • 90 min. - 925,-