Detox Massage.

Få en glad og giftfri krop med en udrensende detoxmassage.

Vi har alle sammen brug for det, men nogle gange kan det være lidt svært at gennemskue, hvilken form for afgiftning man skal prøve. Udrensende urtepiller? Udrensende juicekure? Suppekur? Træningskur? Saunagus? Finsk bad? Der er et hav af muligheder.

Vi har i Ecotrip udtænkt nogle udrensende behandlinger. Vi har sammensat vores individuelle teknikker og viden i 4 forskellige detoxmassager til ethvert økonomisk behov:

 

Detox Mini massage.

DetoxJanuar2020Detox Mini er en hurtig udrensning for dig på farten. Varigheden er 60 min og består af 2 trin.

 • Trin 1. 20 min udrensende ekstra varmt fodbad, indeholdende epsomsalt, citroner og agurk for optimering af udskillelsesprocessen.
 •  Trin 2. 40 min. detoxmassage. Massagen har fokus på at øge blodgennemstrømningen i kroppen, så de affaldsstoffer og toxiner som er stagneret i kroppen hjælpes til frigivelse og udskillelse.

 

Book en tid her

 

Detox light massage

handsfeet 1 of 8Vores Detox light behandling har en varighed af 75 min. og består af 4 trin.

  • Trin 1. Dine fødder får et 20 min. langt, varmt (gerne rigtig varmt) udrensende fodbad med epsomsalt og citronolie samt friske citroner og agurker. Epsomsalten har en udtrækkende virkning på affaldstoffer, citronen understøtter og hjælper epsomsalten med at udtrække affaldsstoffer og agurken har en antiinflammatorisk effekt.
  • Trin 2. Du modtager, et glas varmt citronvand, som hjælper din lever til at udrense toxiner. Hvis det ønskes kan citronvandet tilføres 1 tsk epsomsalt som, ved at sætte gang i fordøjelsen, giver et boost til udrensningen.
  • Trin 3. Dine fødder, modtager nu en dejlig fodmassage, som bidrager til kredsløbets og lymfens funktion.
  • Trin 4: Kroppen er nu klar til at skulle afgiftes på vores varme briks. Din krop bliver masseret i 45 minutter med en teknik som øger blodgennemstrømningen så affaldstoffer og andre toxiner lettere kan udrenses fra din krop.

Book en tid her

detox deep massage

Kæbe massage ecotripVores Detox deep behandling har en varighed af 90 min. og består af følgende 5 trin.

  • Trin 1. Dine fødder får et 20 min. langt, varmt (gerne rigtig varmt), udrensende fodbad med epsomsalt og citronolie samt friske citroner og agurker. 
  • Trin 2. Du modtager, et glas varmt citronvand, som hjælper din lever til at udrense toxiner. Hvis det ønskes kan citronvandet tilføres 1 tsk epsomsalt, som ved at sætte gang i fordøjelsen, giver et boost til udrensningen.
  • Trin 3. Dine fødder modtager nu 10-15 minutters fodzoneterapi hvor der er fokus på punkter for udrensning. Din lever og galdeblære, dine urinveje, dit lymfesystem og tarmene får en optimal og fyldestgørende udrensning.
  • Trin 4. Kroppen er nu klar til at skulle afgiftes på vores varme briks. Her modtager du 45 minutters udrensende citronolie helkropsmassage, som igangsætter blodcirkulationen og udrensingen i kroppen øges.
  • Trin 5. De sidste 10-15 minutter vil der være fokus på udrensende punkter i ansigtet. Der vil blive løsnet op for dine bihuler og meridianer. Især galdeblære-, mave- og tyktarmsmeridian vil blive stimuleret.

Book en tid her

Detox Deluxe massage

Tørbørstning 400Detox deluxe massage har en varighed på 105 min og består af følgende 6 trin.

  • Trin 1. Dine fødder modtager et ekstra varmt fodbad med citron, agurk og udrensende epsomsalt. Epsomsalt hjælper kroppen til optimal udskillelse af toxiner.
  • Trin 2. Du får lov at nyde et glas varmt citronvand for at fyldestgøre udrensingen udvortes såvel som indvortes.
  • Trin 3. 10-15 min. fodzoneterapi. Udvalgte punkter under fødderne stimuleres til yderligere udrensning.
  • Trin 4. Du kommer nu ind på den varme briks, hvor behandlingen fortsætter med en tørbørstning af kroppen. Tørbørstning sætter gang i blodcirkulationen, åbner for eventuelle blokerede porrer, så de affaldstoffer vi har frigivet via fodbad, fodzoneterapi og efterfølgende ansigtszoneterapi kan komme ud og væk fra kroppen. Tørbørstning sætter gang i lymfen så ud over en god udrensning styrkes dit immunforsvar og huden opstrammes.
  • Trin 5. I lige godt 45 min bliver kroppen gennemmasseret med citronolie. Der bruges kraftige, dybe og lange strøg som igangsætter blodcirkulationen så endnu flere affaldsstoffer kan frigives. 
  • Trin 6.  For at fuldende en fuldkrops detox deluxe behandling gives til sidst 10-15 min. ansigtszoneterapi hvor udvalgte punkter stimuleres.

Book en tid her

 

detox drikBehandlingerne kan suplere hinanden.

Har man en krop, der let bliver syg, træt og øm (efter eksempelvis træning) - er det en god indikator på, at kroppen har for mange affaldstoffer og godt brug for en udrensning. Her vil vi anbefale den lette detox som start, indtil kroppen er afgiftet så meget at den dybe udrensning kan sættes igang. Dette er for at du ikke skal lægge dig syg med forkølelse eller hovedpine efterfølgende - da dette kan være kroppens naturlige reaktion på en hæftig pludselig udrensning.

Er du derimod vandt til træning, sauna, dampbad eller på anden vis af komme af med affaldstoffer, kan den dybe version måske være effektiv helt fra start. Kontakt os eventuelt, hvis du er i tvivl og hvilken du skal vælge.

Efter endt behandling er det vigtigt at du hjælper din krop til udrensning af de sidste affaldsstoffer. Dette gør du ved at drikke rigeligt med vand sådan at du via din urin udskiller toxiner! Din vejrtrækning spiller også en stor rolle i og med at du ved udånding kommer af med kuldioxid og andre affaldsstoffer.

OBS: Denne behandling er IKKE TIL GRAVIDE. En udrensning nu, vil være for meget arbejde for din krop, som allerede er på overarbejde for at danne og skabe dit lille vidunder. Her lader vi kroppens naturlige processer udrense på sin egen måde. Når det er sagt, så er en gravidmassage en rigtig god ide. Her finder kun en lille og mild udrensning sted og behandlingen hjælper dig til at afspænde din muskulatur. Ammer du kan det ikke anbefales at modtage fodbad med epsom salt, da salten kan komme i modermælken. Dette er ikke bevist skadeligt, men af sikkerhedsmæssige årsager fraråder vi epsomsalt i fod- og drikkevand både før, under og efter behandlingen. Du kan læse mere om vores gravid massage her.

Enkelt Behandling:

 • Detox mini massage (60 min.) - 650,- 
 • Detox light massage (75 min.) - 850,-
 • Detox deep massage (90 min.) - 950,-
 • Detox deluxe massage (105 min.) 1125,-