Tibetanske Syngeskåle special

Også kaldet 'singing bowls', stammer fra Østen, og kan være helt op til 400 år gamle. Munke benyttede disse smukke, legerede skåle til opbevaring af mad, samt til meditation. Skålene har en fantastisk vulominøs klang som 'grounder' din energi og afbalancerer kroppen.

I hele september har du chancen for at rejse til Tibet, og opleve, hvordan munkene i århundrende har brugt disse smukke skåle til healende og afstressende formål. Man bruger både skålene tæt ved ørerne og på forskellige steder på kroppen, mens der spilles på dem.

Vidste du, at syngeskåle blandt andet kan modvirke stress, tankespind og tinnitus?

Under behandlingen, vil lydbølgerne strømme gennem din krop, som vil føles tung og fuldstændig afslappet. Nogle oplever at se farver og billeder undervejs.

 

Afbræk fra dagligdagens stress og jag som munkene ville have gjort det!

SINGING BOWLS2Syngeskålene er simpelthen det bedste afbræk fra dagligdagens stress og forpligtelser, så kom ind, giv dig hen, og tag på en lille drømmerejse. Du vil gå fra klinikken og mærke den afslappende virkning i mange timer efter, og på samme tid have en dejlig fornemmelse i kroppen.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken, og være med til at give dig en speciel oplevelse, som i 45 min. vil sende dig ind i en drømmeverden med afslapning, sansning og wellness. 

 

              Tibetanske Syngeskåle special
  • 45 min. - 500,-