Urtebolde massage

En massage med specielle urtebolde, som var du en sanselig tur i det magiske Østen. 

Urteboldsmassage er en helbredende, afslappende, smertelindrende og udrensende behandling, som stammer fra en tid, hvor viden om urter og planter handlede om deres virkning på kroppen gennem både anvendelse og indtagelse. Denne viden, som først blev videregivet mundtligt, fra generation til generation, er nu nået til vores lille klinik på Guldbergsgade. 

Hvad er Urteboldsmassage egentlig?

thaiherbalOg, hvorfor bruges de til massage? Urteboldsmassage er en gammel teknik fra Østen, som på Thai hedder 'Luk Pra Kob'. Det er en behandling, som både er rettet mod total afslappethed og udrensning, men ligeledes smertelindring ved spændte muskler og led. Urteboldene, som indeholder vores unikke urteblanding, som du kan læse mere om nedenfor, pakkes ind i et osteklæde og bundet sammen. Derefter, vil de via damp blive opvarmet til over 100 grader inden massagen. Eftersom de starter meget varme, vil din behandler starte med hurtige og liflige strøg. Den høje temperatur, få din hud til at tro, at der sker en (smertefri) forbrænding, og derved vil blodcirkulationen i området øges. Dette vil både hjælpe med at forberede din muskulatur til næste trin af behandlingen, men ligeledes hjælpe med en naturlig udrensning af kroppen, som vil tilføje din hud en frisk og varm glød fuld af vitalitet. Langsomt, imens urteboldene bliver køligere, og temperaturen er ideel, skifter behandleren til længere og dybere strøg, og selve den mere dybegående massage påbegyndes. 

Men, hvorfor bruge urter i disse bolde?

Urtebolde massage 5De opvarmede urtebolde er ideelle til at lindre smerter i stive og ømme musker og ledbånd, men de kan ligeledes være behjælpelig i lindringen af smerter af mere kronisk karakter, som gigtsmerter. Urteblandingen, som denne gang er en blanding af mælkebøtte, brændenælde, pebermynte, kamille, lindeblomst, morgenfrue og citrongræs, har alle det tilfælles, at de har antiinflammatoriske, antiseptiske og astringente egenskaber, hvilket blandt andet virker regenerativt på huden, ved at fremme cellevæksten. Derudover, så har de aromatiske og sanselige dufte, som frigives under massagen, en akut lindrende virkning på øvre luftvejssygdomme, såsom bronkitis, astma og forkølelse. Kombinationen af urterne har en generel afslappende og forfriskende virkning på krop og sjæl og efter endt behandling, vil du uden tvivl mærke, hvordan din krops energireserver har fået et enormt løft.

Vi glæder os til at forkæle dig med vores specielle Urteboldsmassage, som vil lindre stress fra dagligdagens jag, berolige sjælen og efterlade din hud med en fornyet glød.

Priser på Urteboldsmassage:

Enkelt behandling:

Par behandling:

  • 75 min - 850,-            
  • 75 min - 850,-            

 

Book en tid her