75 min. Vitamin Body boost

Vitamin body booster

Vitaminer er essentielle for at vores krop, sind og psyke fungerer optimalt. Dog er der mange som ikke ved at kroppen ikke selv kan producere vitaminer, men at de skal tilføres kroppen via kosten eller påføres direkte på huden.

Vi har sammensat en behandling hvor vi tilføjer sunde og næringsrige vitaminer for en sund og glad krop.

 

 

Tørbørstning 400Behandlingen består af:

  1. Tørbørstning af hele kroppen.
  2. 45 min. helkropsmassage med vitaminholdige olier specielt designet af Ecotrip teamet.
  3. 15 min. økologisk ansigtsbehandling.

Tørbørstning af kroppen:

Vores hud er det største organ i kroppen og er designet til at beskytte os mod toxiner samt til at udrense samme. Huden udsættes for toxiner via forurenet luft, men også cremer vi påfører huden dagligt, kan tilstoppe porerne i huden og forringe udskillelsen. Ved tørbørstning stimulerer man bindevævet i huden til at frigive disse ophobninger som derved kan udskilles. Når kroppen derefter tilføres vitaminholdige olier optimeres absoberingen af vitaminerne.

Tørbørstning er fantastisk. Det åbner op for blokerede porer så huden igen kan få lov at ånde. Det forynger, revitaliserer og giver et friskere udseende.

Massage med vitaminholdige olier:

Kroppen er efter tørsbørstning så klar som den overhovedet kan blive til at få tilført vitaminrige olier. Olierne masseres grundigt ind i huden samtidig med at muskulaturen bliver masseret varm og blød. Blodcirkulationen øges så vitaminerne kan nære et så stort område som muligt. I 45 minutter bliver din krop forkælet og æltet igennem af vores dygtige massører.

Vores specielt sammensatte olier indeholder: Jojoba-, abrikoskerne-, argan-, oliven-, sesam-, og mandel olie.

Ønsker du at massagen skal være med fokus på et specifikt område beder du blot din massør om dette.

Ansigtsbehandlingen:

Til sidst i behandlingen forkæles dit ansigt med A-,E-, og C-vitaminrige produkter fra Green People. Vi starter med at klargøre huden med en vitamin cleanser og derefter rense den med en mild ansigtsscrub. En serum med kamille, lægestokrose, rosengeranium og tang, masseres grundigt ind i huden. Herefter påføres en dagcreme med kæmpenstlysolie, mandarin og sheasmør. Om øjnene tilføjes en kølende gel. I hele 15 minutter forkæles dit ansigt med lækre økologiske og veganske produkter og blid massage som som stimulerer din hud og får dig til at slappe helt af.

 

 

I vores vitamin body booster bruger vi følgende olier:

Jojobaolie: God kilde til A og E-vitamin. Jojobaolie er god for alle hudtyper, men især for irriteret eller bumset hud, da den virker antibakteriel. Jojobaolie beskytter huden svarende til solfaktor 4.

Abrikoskerneolie: Indeholder en høj andel af A og C-vitamin. Abrikoskerneolie regulerer hudens fugtighed og anvendes fortrinsvis til behandling af aldringstegn, tør, sart og sensitiv hud. Den virker beroligende på irritationer og betændelse i huden og trænger ligeledes hurtigt ind i huden.

Arganolie: Arganolie er dronningen over alle olier. Den har det rigeste indhold af E-vitamin og hjælper huden til at opretholde balance, samtidig med at den er intenst opstrammende. Arganolie er fugtgivende, øger blodcirkulationen, hjælper mod arret og beskadiget hud og reducerer strækmærker. Arganolie er en særdeles populær anti-aging olie.

Olivenolie: Olivenolie er særdeles fugtgivende og god mod tør og sart hud. Den indeholder naturlige mineraler som nærer huden. Olivenolie er fuld af A og E-vitamin og fungerer derfor som en antioxidant på huden. Olivenolie beskytter huden svarende til solfaktor 2-8.

Sesamolie: Sesamolie bruges ofte i ayurvedisk medicin og massage og er en olie, der er velegnet til alle hudtyper. Den er rig på antioxidanter, på A-, E- og B-vitamin, og kan med fordel anvendes mod psoriasis og eksem. Sesamolie har en opstrammende effekt på ansigtshuden. Den anvendes ligeledes på stresset, arret og tør hud, da den er nærende, har en afgiftende virkning og stimulerer huden til at generere nye hudceller. Desuden forhindrer den for tidlig ældning af huden. Sesamolie beskytter huden svarende til solfaktor 4. Når sesamolie bruges som massageolie stimuleres blodcirkulationen.

Mandelolie: Mandelolie er en halvfed olie velegnet til tør, overfølsom, irriteret eller betændt hud. Den er især god at bruge på tør vinterhud, da den giver en levende glød pga. indholdet af A- og E-vitamin. Ligeledes kan den med fordel benyttes i behandlingen af allergiske hudreaktioner. Mandelolie beskytter huden svarende til solfaktor 5.

læs mere om vitaminer

 

75 min. Vitamin body boost:

  • Enkelt behandling: 850,-

 

 

Book en tid

Køb et gavekort