Kæbe nakke hals muskulatur

Kæbe-, nakke- og hals behandling

Dette er en behandling, for virkelig at komme i dybden i et område, som meget ofte er fyldt med spændinger og stagnationer og som kan være årsagen til utallige af gener i kroppen.

 

Kæbe hals nakke massageHvorfor kæbe, hals og nakke?

Mange af kroppens skavanker og gener stammer fra kæbe-, hals- og nakkeområdet. Dette bliver dog ofte negligeret i en almindelig fysiurgisk massage, hvor ryggen og skuldrene kommer til at tage fokus, både fra klienten og fra behandleren.

Ligesom at hele kroppen anses for at være en enhed så er kæbe, hals og nakke en enhed i enheden.

 

Kæbe massage ecotripMuskulaturen fra den øverste del af ryggen trækker hele vejen op til kraniekanten og kan give spænd og hold. De stabiliserende muskler hele vejen langs rygsøjlen kan trække din nakke til et forkert og uhensigtsmæssigt svaj. Muskulaturen i halsen, som hjælper dig til at dreje og holde dit hoved har en sammenhæng med kæbemuskulaturen. Desuden udspringer der i kæbemuskulaturen, et vigtigt nervekompleks, som forsyner hele din hjerne, derfor kan problemer fra nakken trække sig hele vejen til kæben og skabe forstyrrelser i form af kvalme, hovedpine, træthed, søvnløshed og svimmelhed samt i form af smerter i regionen. Ligesom en spænding fra fra den øverste del af ryggen kan arbejde sig op som en kæbeproblematik, kan det omvendt forekomme at en andspændt kæbemuskulatur kan give forkerte vrid og svaj langs nakkens cervicalled og sætte sig som det man kalder første ribbens syndrom. Her vil man opleve problematikker som vejrtrækningsbesvær, ændringer i hjerterytmen, fordøjelsesproblematikker, spændinger omkring brystben, skuldre og nakke.

 

analyse af kæbemuskulaturen

Ved behandlingen foretages en analyse af dine spændinger i kæbemuskulaturen:

  • Bidder du skævt sammen?
  • Skærer du tænder?
  • Klikker din kæbe?
  • Forårsager din kæbemuskulatur at din kropsholdning er skæv?
  • Hvor sidder dine skævheder i kroppen?
  • Hvordan er bevægeligheden?

Efter analysen vil behandleren arbejde godt i dybden i hele kæbe-, nakke- og halsmuskulaturen.

Enkelt behandling:

  • 45 min. - 500,-

 

Book en tid her