Polaritets / healingsmassage

Kunsten at balancere og stimulere et naturligt flow af energi/qi/prana i kroppen.

Polaritet betyder tiltrækningen og genforening af modpoler igennem et fælles midtpunkt. Kroppen kan sammenlignes med et batteri eller en magnet hvor negative, positive og neutrale ioner transporterer energi igennem. Behandlingen harmonerer derved de positive, negative og neutrale electromagnetiske energier ved at fjerne blokeringer indenfor klientens magnetiske felt.

en sund og stærk krop - lad energien flyde frit igen.

For at opretholde en sund og stærk krop og psyke er det nødvendigt for energien at kunne flyde frit uden blokeringer igennem hele kroppen. Behandlingen varierer i forhold til den teknik der er nødvendig for klienten. Blide tryk og dybe tryk kan kombineres med rolige og vuggende bevægelser som hjælper kroppen til frigivelse af spændinger og motiverer vævet til at give plads for at komme dybere i energierne. Behandlingen kan også foregå uden tryk eller berøring overhovedet. Behandlingen foregår på en briks fuldt påklædt i løst afslappende tøj.

 

Polaritet - sammenhængen mellem psyke og krop.

"as we think - so we are" - citat Dr Randolph Stone - grundlægger af Polaritets massage.

Grundagt af Dr Randolph Stone (1890-1981) er polaritetsmassage et healingssystem som integrerer massage, mindfullness, kost og motion til en sammenfattende velvære  og healende oplevelse. Basereret på det praktiske og filosofien fra Ayurveda er polaritetsmassage terapeutisk og revitaliserende for vores energi flow i kroppen. Polaritetsmassage er troen på at psyke og krop er forbundet. Har vi negative tanker omkring os selv eller reagerer vi negativt på vores omverden – vil vores fysiske krop lide under det.

En polaritetsbehandling vil guide kroppen til større selvforståelse, selvopfattelse og accept af os selv. Det vil motivere en mere positiv attitude til sig selv, andre og livet generelt.

Hvad kan polaritetsmassage behandle?

Da polaritesmassage er så dybt forbundet med sind, krop og emotioner er din behandler fuldt påklædt til at behandle et stort spektrum af fysiske lidelser fra ømeder og ubehag til de mere psykologiske og emotionelle ubalancer.

Hvad kan forventes under og eller efter behandlingen?

 • Klienten kan opnå totalt overgivelse og dyb afslapning.
 • Dyb afspænding i krop i krop og sind.
 • Større bevægelsesfrihed.
 • Ændringer i vejrtrækning – den kan blive dybere, tungere, langsommere, hurtigere.
 • Ændringer i nervesystemet - tics og blide kramper kan forekomme.
 • Kulde / varme vekslinger.
 • Forlagte minder kan vækkes til livs og kan give forskellige reaktioner i form af gråd, vrede, glæde, etc.
 • Giver dig følelsen af lethed og at byrder slippes.

 

Ecotrips erfarne og meget dygtige behandler Daniel Wade tilbyder sammen med en række andre behandlinger Polaritetsmassage i Ecotrip.

Læs mere om Daniel her

 

Enkelt behandling:

 • 90 min - 925,-
 • 60 min - 650,-
 • 45 min - 500,-
 • 30 min - 375,-

 

Book en tid her

 

Køb et gavekort her