Efterfødselsmassage

Efterfødselstiden er en dejlig tid fyldt med kærlighed, glæde og nærvær. Det er også en tid hvor kroppen netop har været igennem graviditet og fødsel og har præsteret meget og nu skal vænne sig til mindre søvn, amning og det at bære.

Det er en ny hverdag og der kan være meget at forholde sig til i den nye rolle som mor. Både krop og sind kan derfor have stor gavn og glæde af en portion forkælelse og opmærksomhed.

En fødsel - kejsersnit eller vaginal fødsel - kan være en rigtig fin oplevelse, men den kan også være hård og være et traume for dig og din krop. Med en nyfødt baby, kan det være svært at se hvordan man skal finde tilbage til sit gamle jeg med overskud og glæde. Måske føler du dig trist og modløs. Måske har du mange smerter, som forværes af underskud af søvn, manglende ro og fra at bære på ekstra kilo 24/7. Det kan være at du under fødslen har mistet en del blod og derfor føler du dig energiforladt. Efterfødsels massage kan hjælpe dig med at finde glæden tilbage og give dig overskud og energi så du kan være der for din nyfødte.

hvad kan efterfødsels masssage gøre for dig?

Efter en massage vil du kunne mærke dig selv, dvs. opleve jordforbindelse, flow, velvære og ro i kroppen.

  • Afhjælper spændinger i muskulaturen
  • Beroliger nervesystemet
  • Bevirker udskillelse af beroligende hormoner
  • Sætter gang i kredsløbet
  • Giver dig mere overskud, så du kan være den mor du gerne vil være for din nyfødte
  • Kan øge mælkeproduktionen

 

Ved kejsersnit:

  • kan vi tilbyde arvævsbehandling med sugekopper og massage, når arret er helet ordentligt.
  • Kan masssagen hjælpe din krop til udskillelse af mediciner og ophobede affaldstoffer.

 

Hvordan foregår en efterfødselsmassage?

Du kan booke en efterfødselsmassage i formiddagstimerne ml. kl. 9 og 12. Du er velkommen til at tage en barnepasser med ned i klinikken, hvor der er sofa og varm te på kanden; eller du kan for at have din baby i liften, med ind i behandlerlokalet.

Inden du kommer er det vigtigt at din baby er godt mæt, har fået ren ble og er rolig. I enkelte tilfælde kan vi være nødt til at afbryde massagen, hvis din baby er for ked af det.

Af hensyn til de andre kunder i klinikken kan vi kun udbyde én efterfødselsmassage ad gangen. Du kan booke en efterfødsels massage på op til 30 min. Ønsker du en længere behandling anbefaler vi at du får din baby passet sådan at du har mulighed for at være nærværende og nyde din behandling den fulde tid.