MAMALICIOUS

EN SPECIAL TREAT TIL NÅR DU LIGE HAR FØDT

Tiden efter en fødsel er en fantastisk tid, men det er også en tid, hvor både dit sind og din krop gennemgår en række omstillinger. Denne periode kaldes populært for barselsperioden

Det kan i denne tid være ekstra hjælpsomt, at tage hånd om de spændinger, der manifesterer sig både pre- men også postpartum, i nakke, skulder, lænd og hænder, og for ikke at tale om, det underskud af tid til digselv, i en periode, hvor du har allermest behov for det. Derfor er det vigtigt, at du i denne periode, tager dig tiden til at pleje dig selv, da dette vil forbedre dit velbefindende og give dig overskud, som i sidste ende ikke kun vil gavne dig, men ligeledes dit barn. 

Denne type behandling er netop skræddersyet til dig, en mama, som trænger til at blive ekstra mamalicious ovenpå en fødsel. Afhængig af, hvor lang behandlingtid du ønsker, så vil din Mamalicious behandling bestå af flere elementer, men altid en efterfødselsmassage.

                   Vi tilbyder 3 slags Mamalicious behandlinger
 • 30 min. - Til dig, som efterspørger det hurtige fix af smerter, og som gerne vil have en behandling, hvor baby kan være på maven imens.
 • 60 min. - Til dig, som har fundet pasning til baby og er klar til en hel times fokus alene og kun på dig.
 • 90 min. Til dig, som har fundet tiden, pasning til baby og, som er parat til en tur direkte i Mama heaven, der inkluderer behandling af hele din krop fra top til tå.

              Nedenfor kan du læse mere om hver enkelt behandling

  

MAMALICIOUS BEHANDLINGER

efterfødseslmassage thumb

30 minutters Mamalicious:
 • Du skal vælge denne behandling, hvis du ønsker hurtig men dybdegående lindring af smerter.
 • Til denne behandling, er det muligt at have baby med ind i behandlingsrummet, hvis du ikke kunne finde en passer, da denne behandling vil foregå på ryggen imens klienten kan have baby liggende på maven.
 • Du kan læse om, hvordan denne type behandling opleves her, på vores blog.
60 minutters Mamalicious:
 • Til dig, som har fundet pasning til baby og er klar til en hel times ren forkælelse med fokus kun på dig. 
 • Step by step:
 1. Vi starter behandlingen med 15 minutters akupressur behandling ned langs din rygsølje, for at lindre de spændinger samt ubehag, der ofte manifesterer sig i ryggen efter en fødsel.
 2. Herefter, når du er helt afslappet efter akupressuren, vil vi eksfoliere din ryg med vores skønne, hjemmelavede og selvfølgelig økologiske og veganske sukkerscrub. Sukker er en blid eksfoliant, der indeholder naturlige frugtsyrer, hvilket vil forbedre din huds overflade og fjerne de døde hudceller og i kombinationen med de andre ingredienser, vil din hud føles ligeså blød som en babynumse.
 3. Efter sukkerscruben har gjort sit, fjerner vi resterne af scruben med hot towel compress, der med sin varme vil klargøre dine muskler, så du kan få fuldt udbytte af næste trin.
 4. Du vil nu modtage 30 minutters efterfødselsmassage, hvor behandleren, takket være akupressuren og varmen fra hot towel compress, vil være i stand til at gå ekstra meget i dybden på en blid måde. Her vil der være fokus på ryg, skulder og nakke, som nu lider overlast af amning samt bæren af baby. Ligeledes vil behandleren have fokus på dine hofter og balder, da bæren af baby ofte kan resultere i uhensigtmæssige kropsstilinger som ender ud i spændinger og i nogle tilfælde iskiassmerter, der stråler ned i benene.
 5.  For at runde behandlingen af, slutter behandleren af med at give dig 10 minutters beroligende og afstressende ansigts- og hovedbundsmassage.
90 minutters Mamalicious:
 • Til dig, som har fundet tiden og er parat til en tur direkte i Mama heaven, som inkluderer nænsom behandling af hele din krop, fra tå til top. 
 • Step by step:
 1. Hele herligheden starter med et 20 minutters afslappende fodbad, som inkluderer både scrub og fodmassage, der vil sende dig lukt til Mama heaven.
 2. Du vil nu modtage 30 minutters deep tissue efterfødselsmassage.Her vil der være fokus på ryg, skulder og nakke, som nu lider overlast af amning samt bæren af baby. Ligeledes vil behandleren have fokus på dine hofter og balder, da alt den ekstra vægt ofte resulterer i uhensigtmæssige kropsstilinger, der manifesterer sig i spændinger og i nogle tilfælde iskiassmerter, der stråler ned i benene.
 3. Din behandler forkæler dig nu med en velduftende økologisk og vegansk ansigtsbehandling, som selvføflig er fuldstændig fri for kemi.
 4. Da det er dine arme og hænder, som bærer rundt på på baby, fortjener disse også noget kærlig opmærksomhed, og du vil, imens masken trænger ind i dit ansigt, modtage 15 minutters arm- og håndmassage. 
 5. For at runde din tå til top mamalicious behandling af, vil du nu modtage 10 minutter hovedbunds- og øre massage, så alt stress og jag for alvor efterlader din krop. 

 

EFTERFØDSELSMASSAGE

Barselsperioden er en dejlig tid fyldt med kærlighed, glæde og nærvær. Det er ligeledes en tid hvor kroppen netop har været igennem graviditet og fødsel og har præsteret meget og nu skal vænne sig til mindre søvn, amning og det at bære sit barn på ydersiden fremfor på indersiden. 

Det er en ny hverdag, og der kan være meget at forholde sig til i rollen som mor. Både krop og sind kan derfor have stor gavn og glæde af en portion forkælelse og opmærksomhed.

En fødsel - kejsersnit eller vaginal fødsel - kan være en rigtig fin oplevelse, men den kan også være hård og være et traume for dig og din krop. Med en nyfødt baby, kan det være svært at se, hvordan man skal finde tilbage til sit gamle jeg med overskud og glæde. Måske føler du dig trist og modløs. Måske har du mange smerter, som forværres af underskud af søvn, manglende ro og fra at bære på ekstra kilo 24/7. Det kan være at du under fødslen har mistet en del blod og derfor føler du dig energiforladt. Efterfødselsmassage kan hjælpe dig med at finde glæden tilbage og give dig overskud og energi så du kan være der for din nyfødte.

HVAD KAN EFTERFØDSELSMASSSAGE GØRE FOR DIG?

Efter en massage vil du kunne mærke dig selv, dvs. opleve jordforbindelse, flow, velvære og ro i kroppen.

 • Afhjælper spændinger i muskulaturen
 • Beroliger nervesystemet
 • Bevirker udskillelse af beroligende hormoner
 • Sætter gang i kredsløbet
 • Giver dig mere overskud, så du kan være den mor du gerne vil være for din nyfødte
 • Kan øge mælkeproduktionen

Ved kejsersnit:

 • Når du har været igennem enten et akut eller planlagt kejsersnit kan der opstå nogle helt andre problematikker end ved en vaginal fødsel.
 • Et kejsersnit er et drastisk traume for din krop, og samtidig med, at du producere mælk, så du kan amme din baby, så skal din krop også bruge enorme mængder energi på at reparere sig selv.   
 • For at imødekomme de særlige behov, som kvinder der har gennemgået et kejsersnit, tilbyder vi både vores skræddersyede Kejserinde behandling, men ligeledes specialiseret Arvævsbehandling som inkluderer akupunktur og lokaliseret massage både med hænder og cupping, når arret er færdiglægt. 

 

HVORDAN FOREGÅr MAMALICIOUS?

Du er velkommen til at tage en barnepasser med ned i klinikken, hvor der er sofa og varm te på kanden; eller du kan have din baby i liften, med ind i behandlerlokalet.

Inden du kommer er det vigtigt at din baby er godt mæt, har fået ren ble og er rolig. I enkelte tilfælde kan vi være nødt til at afbryde behandlingen, hvis din baby er for ked af det. Derfor anbefaler vi, til behandlinger længere end 30 minutter, at du får din baby passet sådan, at du har mulighed for at være nærværende og nyde din behandlig fuldt ud.

                   Priser for Mamalicious
 • 90 min - 925,-
 • 60 min - 650,-
 • 30 min - 375,- ¨

 

Hvis du endnu ikke har født, men er interesseret i en lækker behandling hos, så kan du læse mere om vores gravidmassage her, hvor både du og baby er i trygge og kyndige hænder.