WHILE YOU WAIT -

GRAVIDMASSAGE DELUXE

Vi tilbyder allerede Gravidmassage, som du kan læse mere om her, men hvis du ønsker den komplette oplevelse, hvor hele din krop er i fokus, tilbyder vi nu disse to behandlinger, der er skræddersyet til dig, som venter. 

While You Wait er skabt til dig, der ønsker en behandling, hvor der er ekstra fokus på de områder, der under en graviditet er ekstra belastet af at bære dit barn. 

Vi tilbyder nu 90 minutters Preggo - 'while you wait' og 45 minutters Preggo Foot Spa, som begge er skræddersyet til at tage sig af de dele af din krop, som under en graviditet kan føles ekstra belastede. Preggo Heaven inkluderer en behandling med fokus på hele kroppen, hvor Preggo Foot Spa fokuserer på lindring af væskefyldte, hævede og tunge ben, som de fleste gravide lider under i tredje trimester. 

Under en graviditet sker der utrolig mange ting, både med kroppen men også af sindet, og derfor kan det være ekstra vigtigt at finde tiden og give sigselv lov til at indulge lidt. 

Vores behandlere er alle kyndige indenfor behandling af gravide, og vi har specielle gravidbikse, hvor der er hul til maven, så du kan ligge og slappe af, uanset, hvor langt henne du er i din graviditet. 

90 minutters While you wait - Step by step
 1. 30 min afslappende fodspa indeholdende scrub af fødder og venepumpe massage af tunge ben.
 2. 45 min gravid massage med fokus på dine nuværende gener.
 3. 15 min beroligende ansigt- og hovedbunds massage.
 • Din direkte vej til Preggoheaven starter med 30 minutters afslappende fodbad, efterfulgt af en lækker scrub og til slut en venepumpemassage der vil hjælpe dig med at udligne den væske der har tendens til at samles i fødderne under en graviditet og få dine fine tæer til at føles som sprukne grillpølser på en alt for varm grill. Når man er gravid, sker der mange hormonelle forandringer i kroppen, hvilket gør, at du får mere væske og blod i kroppen. Oven i hatten så presser livmoderen på lymfen, som medvirker til en forringelse af blodets tilbageløb fra benene og op til hjertet. Dette kan venepumpemassage lindre, og derved give dig dine fødder tilbage. 
 • Efter, at du føler dine fødder har fået nyt liv igen, bliver du vist hen til en af vores specialle gravidbikse, hvor du nu vil modtage 45 minutters speciel gravidmassage med fokus på de områder der er mest belastet af den ekstra vægt som du under din graviditet bærer på.
 • Vi afslutter din tur i Preggoheaven med 15 minutters beroligende ansigts og hovedbundsmassage. 
45 minutters Preggo Foot Spa - Step by step:
 1. 20 min velduftende og afslappende fodbad.
 2. 10 min scrub ad fødder og ben med hjemmelavet og økologisk scrub,
 3. 15 min. kombineret zonetreapi og venepumpe massage.
 • Som en start vil du blive bedt om at tage plads i vores grønne sofa med de farvestrålende puder, hvorefter du vil modtage 20 minutters fodbad tilsat en blanding af æteriske olier, som er bedst beregnet til at lindre og giver energi til trætte og tunge fødder og ben. 
 • Herefter vil dine fødder blive skrubbet fri fra døde hudceller og få øet blodcirkuleringen ved 10 minutters fodscrub med en af vores hjemmelavede og økologiske scrubs. 
 • Til slut vil du modtage 15 minutters kombineret reflexologi og venepumpemassage, som samlet er det absolut bedste middel til at udligne væskeopsamlinger, som har tendens til at samles i ankler og fødder under en graviditet. 

 

 Vi glæder os til at tage imod dig og give dig den forkælelse, som du som vordende mor fortjener!

 

                   Priser for While You Wait
 • 45 minutters Preggo Foot Spa - 500,-
 • 90 minutters while you wait - 925,-