Epsom salt og magnesiums virkning din krop.

Epsom salt - hvad er det?

Detox Ecotrip thumbMåske har du hørt om Epsom Salt eller måske benytter du dig allerede af Epsom Salt?

Epsom Salt har efterhånden fundet vej ind i rigtig mange danskeres pleje af krop og sind, da det er kendt for sin udrensende effekt af toxiner, affaldsstoffer og tungmetaller fra kroppen. På trods af navnet er Epsom Salt ikke salt, men derimod et rent mineral, nemlig Magnesium Sulfat. Magnesium indgår i mere end 300 processer i kroppen og er kendt for sine utallige gavnlige egenskaber, som kan berolige krop, sind og sjæl. Det siges, at bader du i Epsom Salt 3 gange om ugen, vil det hjælpe dig til et bedre velbefindende, give dig mere energi, samt en smukkere

Læs hvordan du kan udrense med Epsom salt
80
Leveren din bedste ven og værste fjende.

Leveren din bedste ven eller værste fjende?

LEn sund og stærk lever.everen er i en sund og balanceret form din bedste ven.

En vel afbalanceret lever giver dig ro i hverdagen, den sørger for at du let kan kan tackle modstand og udfordringer med oprejst pande, gåpå-mod og et smil på læben. Den renser dit blod og sørger for at din hud er sund, smidig, glat og har en flot glød. Den hjælper din tarmfunktion, som sørger for at du kommer på toilettet hver dag uden ubehag og den er en af årsgerne til at din søvn er fredfyldt og rolig.

Din lever kan føles som din fjende når den ikke har det godt. Du kan bliver frustreret og irritabel. Tarmfunktionen går i stå! Folk er i vejen, går for langsomt, overboen spiller for højt musik eller går altid med sko indendørs! Din chef er efter dig og du sover så frygtelig dårligt om natten - du vågner og kan ikke falde i søvn og søvnen er ofte drømmeforstyrret.

I virkeligheden er DU din levers værste fjende. Lad os prøve at forstå vores lever og se hvordan vi kan blive bedste ven med leveren der hjælper os til at leve et sundt og lykkeligt liv.

Mere om hvad du kan gøre for din lever
77
Vitaminer og deres virkning kroppen.

Vitaminer og deres virkning kroppen.

Tørbørsteolie 400Vitaminer består af et antal organiske forbindelser, som kroppen ikke selv kan producere, og som derfor skal leveres til kroppen. I denne beskrivelse skal vi se nærmere på de vitaminer, der er vigtige for din huds velbefindende og udstråling. Vitaminerne findes i de forskellige olier, som vi bruger i vores vitaminmassage. Olierne, som vi anvender, er koldpresset. På den måde kan vi bevare deres næringsstoffer og fastholde deres gavnlige egenskaber.

Vitamin C og E: Tilsammen udgør disse to vitaminer en særlig evne til at beskytte huden mod den negative effekt af solens stråler. Vi er udsat for solens stråler hele året rundt, og det er derfor vigtigt, at vi beskytter vores hud ved at bruge solcreme. C og E-vitaminer er antioxidanter, som netop kan hjælpe med at beskytte huden mod hudkræft, da de reducerer skader fra frie radikaler, som er et biprodukt af f.eks sollys, røg- og udstødningsgasser. Frie radikaler nedbryder hudenskollagen og elastin-fibre, der understøtter hudens struktur, hvilket forårsager rynker og andre tegn på usund hud. Solbeskyttende, der indeholder C og E-vitamin, kan dermed hjælpe til at bevare hudens ungdommelighed.

Læs hvilke vitaminer der er gavnlige for din krop
137
Tørbørstning - til stor gavn for dig og din krop.

Tørbørstning - Stimulerer lymfe og blodcirkulation

Tørbørstning 400Tørbørstning er en hudplejeteknik som er blevet brugt fra for mange hundrede år siden, især i østlige lande som Kina, Japan og Mellemøsten.

Det er en teknik der stimulerer lymfesystem og blodcirkulation. Ved at børste kroppen i lange strøg fra fødderne og op masseres hudens blodkar, nerver og væv.

Lymfesystemet er et væskesystem som er en del af kroppens immunsystem og som blandt andet er med til at rense kroppen for affaldsstoffer, ved at filtrere blodet og nedbryde bakterier og døde blodceller m.m. Hvis lymfesystemet er blokeret kan man føle sig træt og drænet. Lige under huden ligger lymfeknuder som sender lymfevæske til de dybereliggende lymfeknuder.

Er der stagnation i de yderstliggende lymfeknuder vil det også skabe stagnation i de dybereliggende lymfeknuder og det giver derfor rigtig god mening at stimulere de yderste med tørbørstning.

Læs mere om tørbørstnings ritual i hjemmet
4