Vitaminer og deres virkning kroppen.

Vitaminer og deres virkning kroppen.

Tørbørsteolie 400Vitaminer består af et antal organiske forbindelser, som kroppen ikke selv kan producere, og som derfor skal leveres til kroppen. I denne beskrivelse skal vi se nærmere på de vitaminer, der er vigtige for din huds velbefindende og udstråling. Vitaminerne findes i de forskellige olier, som vi bruger i vores vitaminmassage. Olierne, som vi anvender, er koldpresset. På den måde kan vi bevare deres næringsstoffer og fastholde deres gavnlige egenskaber.

Vitamin C og E: Tilsammen udgør disse to vitaminer en særlig evne til at beskytte huden mod den negative effekt af solens stråler. Vi er udsat for solens stråler hele året rundt, og det er derfor vigtigt, at vi beskytter vores hud ved at bruge solcreme. C og E-vitaminer er antioxidanter, som netop kan hjælpe med at beskytte huden mod hudkræft, da de reducerer skader fra frie radikaler, som er et biprodukt af f.eks sollys, røg- og udstødningsgasser. Frie radikaler nedbryder hudenskollagen og elastin-fibre, der understøtter hudens struktur, hvilket forårsager rynker og andre tegn på usund hud. Solbeskyttende, der indeholder C og E-vitamin, kan dermed hjælpe til at bevare hudens ungdommelighed.

C - og E-vitamin kan med fordel også indtages i form af en diæt eller kosttilskud. Således beskyttes mod skader fra solens stråler, rynker reduceres og hudens struktur forbedres.

Tørbørsteolie 400Du kan indtage C-vitamin i maden ved for eksempel at spise citrusfrugter og grøntsager. Hvis du bruger C-vitamin udvortes, f.eks. direkte på huden, bør det være i form af L-Ascorbinsyre, som trænger ind i hudens forskellige lag og dermed stimulerer den vigtige kollagenproduktion. E-vitamin findes i vegetabilske olier, såsom nødder, frø, oliven, broccoli, spinat og asparges. Hvis huden tilføres E-vitamin i form af creme, lotion eller serum, kan den give næring til tør eller ru hud. Det gør huden elastisk og forebygger rynker. E-vitamin arbejder anti-inflammatorisk og forhindrer ardannelse.

Vitamin A: Dette vitamin er vigtigt for hudens vedligeholdelse og genopbyggelse. Hvis du er i underskud af A-vitamin oplever du typisk tør, skællende hud. Her kan det hjælpe dig at spise mere frugt og grønt. Når A-vitamin påføres huden kan den medvirke til at kontrollere tilstanden af acne, reducere fine linjer og rynker og har også vist sig at kunne afhjælpe nogle typer af psoriasis. Når A-vitamin samarbejder med C-vitamin forekommer en særlig stærk evne til at forebygge hudens aldringstegn og genoprette huden efter solskader.

Vitamin B: En essentiel kilde til B-vitamin for huden er næringsstoffet biotin. Biotin styrker hår, negle og hudceller. De fleste mennesker får nok biotin gennem maden og herudover producerer kroppen selv biotin. Niacin er et andet særligt B-vitamin, der hjælper kroppen med at bevare fugt og giver hurtige resultater i forhold til at revitalisere hudens ungdommelige udstråling. Niacin indeholder også anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper på tør og irriteret hud.

I vores Vitamin body Boost behandling tilføjes netop omtalte vitaminer til kroppen.

Læs om vores VItamin Body Booster

Skrevet af Hanna Rosendal

Leave your comments
Comments
Load More