Kropsterapi
Kropsterapi
Jeg er vild med kropsterapi

Kropsterapi er for VILDT!

Nanna kropsterapi Ecotrip 4Igår valgte jeg at få en kropsterapi behandling af Nanna og selvom jeg har fået en før, så bliver jeg gang på gang VIRKELIG imponeret over hvor dygtig hun er og hvor fed en behandlingsform det er.

Behandlingen starter med at jeg ligger på ryggen og så sætter hun ellers igang med siftevis pulserende bevægelser og dybe tryk ind i min nakkemuskulatur, brystmuskulatur og skuldre. De pulsernde bevægelser skaber en fantastisk cirkualtion af energi/qi i kroppen som føles som om jeg får en mild og dejlig form for strøm igennem min krop. Og som akupunktør er det så fedt at mærke qi'en bevæges i egen krop.

 

Jeg er nu gravid i 25 uge og af den grund arbejdede Nanna ikke ned i min mave. Det plejer hun ellers og som jeg husker det, plejer det at være en intens, men ekstrem frigivende og lidt smertefuldt. Men en genial teknik til at få løsnet ubearbejdede følelser som manifesterer sig i bla. maven.

Nanna kropsterapi EcotripDa Nanna kommer ned til mine ben især mine lægge - ser jeg sol, måne og stjerner og kan næsten ikke finde ud af om jeg skulle flygte, grine, græde eller skrige.

Nanna beder mig, trække vejret dybt ned i smerten og prøve at give helt slip . I noget som føltes som 30 min arbejdede hun ned i muskulaturen og hjalp den til at slappe af og det gjorde hun igen og igen og igen. Det var lidt som om at hun stressede min muskel til at give op og til sidst give slip. Smerten var intens og dyb, men følelsen af frigivelse var befriende og jeg følte seriøst at mit ben svævede 3 cm fra briksen.

Behandlingen var en god lang allround behandling, hvor det var tydeligt at mærke at hun arbejdede ud fra de spænd og stagnationer hun fandt på hendens rejse igennem min krop.

Ofte har hun samtale terapi med klienterne imens, for via psyken - hjælpe kroppen til at slippe de manifesterede følelser hun finder på sin vej. Til slut arbejdede hun igen med nakke og ansigt og gav mig en skøn og dejlig ansigtsmassage, hvor hun benytter sig af nogle af de meridian punkter hun også behandlede på min krop.

Jeg sov hele natten uden at have kramper i mine lægge, som jeg ellers har haft de sidste 2 uger og havde regnet med at jeg skulle være monster øm om morgenen - men jeg var frisk, udhvilet og uden smerter.

 

Jeg gav 1050,- for en skod massage.

Som indehaver af Ecotrip har jeg altid tænkt, at når jeg selv vil ha massage, så tager jeg ud i byen og prøver et nyt sted. Ser hvad andre behandlere og klinikker tilbyder, bliver lidt inspireret og får nogle nye ideer og redskaber med ned i klinikken. For det meste har det været fint, når jeg har haft en forventning om en sjov og anderledes WELLNESS oplevelse.

Men i sidste uge havde jeg så mange problemer med min ryg, nakke og lænd og trængte til en god gennemgang af hele kroppen. Derfor bestile jeg en massage af 1 time og 45 min og jeg glææææædede mig. Men øv, hvor var det en skuffelse. Grundet min store erfaring indenfor massage og efter jeg har fået en trillion prøvebehandlinger fra nyuddannede, så er jeg nok lidt skadet i mit arbejde. For bare efter 10 min kunne jeg fortælle min behandler hvor han havde taget sin uddannelse og jeg kunne forudse alle de næste greb han ville lave.

Jeg syntes det er så ærgeligt, at man på så mange uddannelser til massør ikke lærer at mærke sig frem, man bliver trænet op i en slavisk process, hvor klienten kommer til at føles sig som et samlebåndsprojekt.

Jeg fik under denne behandling konstateret at jeg meget hellere vil benytte mig af de behandlere jeg har i min egen klinik, som jeg VED AT JEG KAN STÅ INDE FOR, og som jeg ved er dygtige. Jeg har mærket alles behandlinger og teknikker på egen krop og syntes jeg de har potentiale, men ikke er helt dygtige nok endnu, så sørger jeg for at de for en optræning, så de kan tilbyde den individelle klient en behandling efter deres behov ligeså vel som vi i klnikke jævnligt har kursusdage, hvor nye teknikker bliver presenteret for dem.

Jeg var skuffet over behandlingen, men ekstremt glad for den åbenbaring jeg fik. Og endnu mere glad for at jeg nu fik en behandling af en af mine egne behandlere, som totalt overraskede mig igenigen og som jeg med den dybeste respekt og ærlighed ville kunne anbefale til alle som har brug for en behandling.

Kunne du tænke dig at prøve en kropsterapi behandling, læse mere om Nanna eller Book en tid til Kropsterapi.

Leave your comments
Comments
 • Guest - Eddy D. Ojeda

  Indeed the body therapy is a good thing to go on with and most people are having it nowadays. I am busy right now at <a href="/https://www.topdissertations.org/dissertationteam-review/">dissertationteam</a>; but I will come back and hopefully read the full post then.

 • Guest - thesis writing service

  Thanks for sharing amazing information !!!!!!
  Please keep up sharing.

  http://www.wordsdoctorate.com/phd/

 • Guest - International Business Services

  Thanks for sharing amazing information !!!!!!
  Please keep up sharing.

  http://www.wordskshetra.com/