Posted by Katja Grønne

En fortælling om gravidmassage i Ecotrip

I går var en god dag. Der tog jeg nemlig et afbræk fra novemberkulden og fra mine graviditetsgener og fik en gravid massage hos Ecotrip.

Min behandler Anna tog imod mig, da jeg trådte ind i Ecotrips hyggelige reception. Hun var meget imødekommende og smilende og jeg følte mig straks godt tilpas. Vi sludrede lidt om min graviditet. Jeg fortalte at jeg var 30 uger henne, døjer en del med min ryg og har en meget overanstrengt skulder, som følge af at jeg tager fra med armen, hver gang jeg skal op af sofaen eller vende mig i sengen og mine mavemuskler ikke slår til.

 

Vi gik ind i behandlerrummet og Anna var sød og forstående nok til at forlade rummet i et par minutter, mens jeg smed tøjet og fik arrangeret min højgravide krop på briksen. Jeg havde spekuleret på, om jeg vil kunne ligge stille i en time. For hjemme på egen sofa må jeg skifte side hver tiende minut.

Jeg maven og jeg havde det fantastisk

Men hold nu op! Briksen har hul i midten, så jeg kan placere min mave perfekt og LIGGE PÅ MAVEN! For første gang i månedsvis lå jeg på maven og jeg lå fantastisk. Som om det ikke var nok, er briksen også opvarmet. På den varme briks med lagen og tæppe over mig, begyndte jeg at slappe af og slippe stivheden fra novemberkulden, min travle hverdag og min overanstrengte gravide krop.

Anna kom ind og gik i gang med at opvarme og massere min ryg. Det var super behageligt. Jeg blev gennemvarm, slappede af og nød bare at blive forkælet.

”Men er der ikke noget med, at massage skal gøre ondt, for at virke?”

Jeg nåede kun lige nøjagtig at tænke tanken, før Anna fandt mine rygmuskler. Hun skiftede imellem at bruge lange strøg, kortere hårde strøg og at lægge pres på musklen et punkt ad gangen. Især ved trykkende måtte jeg trække vejret tungt og bide mig selv lidt i kinden. 

– Hvorfor var det nu lige, at jeg tænkte at massage skulle gør ondt!?

Anna kom helt ind og arbejde på musklerne under skulderbladene og jeg opdagede, at det måtte være der mit problem opstod. Jeg var meget imponeret over, hvor dygtig Anna var. Hun fandt frem til problemerne og efter meget kort tid vidste hun mere om hvor mine ømme punkter sad, end jeg selv gjorde.

Efter lang tids grundig og dybdegående massage af min ryg, nakke og lænd, masserede Anna mine skuldre, arme og hænder. Især den overanstrengte skulder fik meget opmærksomhed. Det var ømt, men også skønt, at mærke hvordan de stive muskler gav slip.

Så skulle jeg ligge på ryggen. Jeg havde forinden spurgt, om man kan massere foran på en gravid og vi var blevet enige om at prøve. Anna sagde til, da der var fem minutter tilbage af massagetiden og jeg vendte mig om. Det var en noget større udfordring at ligge på ryggen. Hvor jeg på maven havde ligget helt afslappet og ubesværet, fik jeg –som altid– ubehaget ved at ligge på ryggen med den store vægt ovenpå mig. Men Anna var helt okay med at jeg møvede lidt rundt og hun masserede min lyske med punktvise tryk på begge sider. Det var en lidt speciel følelse, som kildede overraskende meget. Men efterhånden vænnede jeg mig mere til det og så føles det godt

"Det eneste dårlige ved gravidmassagen var - at den sluttede"


Efter massagen var det første jeg bemærkede, at jeg, for første gang i lang tid, ikke havde ondt i ryggen. Det føltes så skønt. Min krop var afslappet, varm og gennemæltet. Alle de punkter som havde været så stramme og anspændte før, var nu løsnet op.
I dagene efter havde jeg følelsen af, at have blå mærker ned langs ryggen. Men det var egentlig ikke ubehageligt, fordi det gjorde det tydeligt at massagen havde virket og musklerne var stadig bløde og afslappede.

Alt i alt var gravidmassage en skøn og effektiv oplevelse, som jeg helt sikkert skal have igen i min graviditet. Det eneste dårlige ved behandlingen var, at den sluttede.

Læs om vores gravid massage her.

Enkelt behandling:

Par/gravid behandling:

  • 90 min - 850,-
  • 60 min - 600,-
  • 45 min - 475,-
  • 30 min - 350,-
  • 90 min - 1650,-
  • 60 min - 1100,-
  • 45 min - 900,-
  • 30 min - 650,-

 

Book en tid her

Er du i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, så ring endelig til os så vi kan guide dig til den helt rette behandling.

Kender du én, som har behov for en kropsbehandling, kan du købe gavekort i klinikkens åbningstid eller hele døgnet her på vores hjemmeside.

Køb et gavekort her

 

 

Leave your comments
Comments