Massage med baby maven

EfterFødsel massage

efterfødsel massage

Hvordan i alverden skal jeg kunne finde til til massage med en 3 uger gammel baby???

Hver dag har jeg et ønske om at komme i bad uden afbrydelser af en ked baby og hver dag har jeg et ønske om at sove en hel nat. Men når det nu af gode grunde ikke er muligt - hvordan i alverden skulle jeg dog så kunne få en massage uden afbrydelser?

Det er så fedt at det netop nu, er blevet en mulighed at få efterfødselsmassage i Ecotrip. Massagen har en varighed af 30-45 minutter og man kan ha en babysitter med eller baby kan komme med ind og få massage sammen med dig liggende trygt på maven.

Det var den bedste massageoplevelse jeg længe har fået.

IMG 7986Oijjj, med en lille nyfødt pige på 3 uger er der ikke meget tid til en selv og da slet ikke tid til at få massag. Og selvom det netop, er nu det, er aller vigtigst at kunne være overskudsagtig og til stede uden smerter for sin lille nyfødte - så er det desværre ikke det der prioriteres højest...

- men denne oplevelse, med min lille pige, var SERIØST HEAVEN!

Nu har jeg, igennem 20 år som behandler, fået omkring 500 behandlinger selv af den ene og den anden art... men denne var noget helt særligt. Efter 9 måneder med baby i maven, er der et helt særligt bånd imellem mor og baby og derfor, er det, at få massage imens baby trygt ligger og sover på mors mave noget helt helt særligt. Pludselig forstår jeg bedre hvad folk mener, når de fortæller om symbiose imellem mor og barn.

Vi fortjener det allerbedste:-)

Behandlingen havde en varighed af 30-45 min og Daniel sørgede for at massere min nakke og skuldre rigtig grundigt og selvom jeg lå på ryggen, hele behandlingen igennem, kom han grundigt ned omkring skulderbladene.

Når man er oppe flere gange om natte og ammer en milliard gange om dagen i dårlige og uhensigtsmæssige stillinger er der intet at sige til at det virkelig var tiltrængt. Daniel vidste præcis hvor han skulle trykke og strække muskulaturen, hvor længe trykket skulle holdes og hvor dybt han kunne gå. Ud over at hans massage er helt eminent og hans teknikker virkelig gode, så er noget af det bedste altså hans helt rolige og nede på jorden personlighed.

Så når alt dette er sagt vil jeg gerne sige - fra en mor til en anden mor - at dette skal prioriteres. Jeg siger ikke blot dette fordi jeg er indehaver af Ecotrip, men fordi vi fortjener det allerbedste, så vi kan være det allerbedste for vores børn.

Kærlige hilsner fra en nybagt mor,

Katja Grønne.

PS. er du gravid kan du læse om Lisbeths oplevelse af en gravidmassage. Ecotrip tilbyder også fysiurgisk massage, kropsterapi, anisgtsbehandlinger samt flere. Alle produkter er økologiske, fri for kemi og bæredygtige.

 

 

 

 

Leave your comments
Comments
Load More