Hanna Rosendahl

Velkommen til at bestille en behandling hos mig!

Jeg arbejder med viden og lidenskab, og jeg vil gøre mit bedste for at opfylde dine behov, uanset om det er at slippe af med spændinger og smerter eller at slappe af og komme helt ned i gear.

Før en fysiurgisk massagebehandling vil jeg stille dig et par spørgsmål og vi vil tale om dine behov og forventninger. Jeg vil gøre mit bedste for at lindre eventuelle spændinger eller smerte, du måtte have. Min passion er at reducere nakke- og skuldersmerter og spændinger, så du skal være meget velkommen til at bestille en tid hos mig hvis du har sådanne gener. Hvis du ikke har nogle specifikke smerter eller spændinger, vil jeg give dig en fuld kropsmassage hvor jeg arbejder dine muskler igennem, og du vil forlade sessionen varm og afslappet. 

Ved en wellnessmassage vil jeg være blid og fokusere på at gøre dig afstresset og grounded. Det vil være en intuitionsbaseret behandling, med sigte at skabe total afslapning.

Overvej gerne at tilføje en eller to tilvalgsydelser for at fuldende din session. Det kunne være ekstra tid på fødder, hænder, ansigt eller hovedbund. 

 Jeg håber at se dig snart! 

CV

2017: Teori og praktiske kurser af Katja Grønne om cupping, guasha (kinesisk massageteknik), kæbe, hals og nakke spændingsbehandling, Shirodara, indsk hovedmassage, zoneterapi til fødder og ansigt. 

2016: Certificeret massør ved Hälsoteket, Malmø. Anatomi, fysiologi, manuel medicin, patient psykologi, jounalisering m.m.