Marine Delhay-Olesen
  • Fysiurgisk massage
  • Wellnessmassage
  • Gravidmassage
  • Efterfødselmassage
  • Ansigtsbehandling
  • Kæbe, nakke og hals behandling

Hvem er jeg?

Mit navn er Marine Delhay-Olesen Louise og jeg er certificeret helse- og sportsmassør ved AT Work skolen i København siden maj 2020. Sidenhen har jeg tillært mig kompetencer indenfor triggerpunkt, fysiurgisk massage samt basale færdigheder i forskellige ansigtbehandlinger. Sideløbende med mit arbejde hos Ecotrip, er jeg også i gang med at uddanne mig som kropsterapeut ved TOTUM, skolen for kropsterapi i København.

Jeg startede min karriere som massør efter 5 års hårdt arbejde indenfor salg og forretningsudvikling. Jeg indså, at denne vej kun førte til stress og angst, hvilket gav mig det nødveninde spark til at turde prøve noget nyt. Jeg følte et behov for at dedikere mig til andre og deres velbefindende. Derfor faldt valget naturligt på erhvervet som massør, hvor min største motivation er at hjælpe andre mennesker og give dem øget kropslig velvære og derved et bedre liv, uden smerter og spændinger.

HVORFOR VÆLGE MIG SOM DIN BEHANDLER?

Med mig som din behandler, så får du en behandler, som forstår, at hvert menneske er forskelligt. Jeg ved, at vi alle har forskellige behov, personlige problemer samt historier, hvilket er noget af det, som jeg elsker mest ved dette erhverv; At møde forskellige mennesker med forskellige problematikker og prøve at finde en skræddersyet løsning. 

Jeg vil under din behandling interagere med dig, både for at opspore eventuelle problematikker, men ligeledes for at sørge for, at du føler dig velkommen og mødt. Det er utrolig vigtigt for mig, at du føler dig forstået og behandlet godt. Jeg vil aldrig begynde en behandling uden at vide, om du har et specifikke smerter, skader eller andre problem områder. For mig er en behandling et samarbejde, en relation mellem klient og behandler, hvor de sammen skal finde en løsning på det specifikke problem.

Du skal vælge mig som din behandler, fordi jeg vil gøre mit absolut bedste for at hjælpe dig fysisk, men ligeledes mentalt. I min optik er alt forbundet, og vores sind og krop skal derfor forbindes og følges ad for at alt kan fungere i harmoni. Jeg vil afsætte tid til at forstå dine individuelle behov og ønsker for netop at levere den, for dig, bedst mulige behandling. Jeg vil altid bestræbe mig på at skabe et miljø af tillid, så du altid føler dig tryg og velkommen. Afhængig af, hvad du foretrækker, så kan jeg både være en stille behandler, så du kan slappe af i stilhed, eller en snakkesalig behandler, så du får mulighed for at lette dit hjerte: det afhænger udelukkende af din preference. Uanset, så kan du trygt vælge mig som din behandler, hvis du ønsker en effektiv og afslappende massage.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores hyggelige klinik.

De kærligste hilsner,
Marine

BOok EN TID MED MArine NU