Julie Holmgaard

Mit navn er Julie og jeg er certificeret akupunktør ved Jiewei Chen i 2012 og ancient massage terapeut hos Rahul Bharti, i Indien, i 2013.

Min motivation kom uventet til mig, under et besøg hos et traditionelt hospital i Beijing. Jeg blev fascineret af konceptet, med at man ikke blot symptombehandler, men går mere i dybden med både den indre og ydre tilstand, for at få et mere nuanceret billede af personen, der ligger på briksen. Denne motivation er drevet af, at bidrage til at folk får det bedre, og vide, at i dag har man givet noget positivt videre til et andet menneske. Det i sig selv er en gave for mig. I Fremtiden ønsker jeg mig fortsat at dygtiggøre mig mere indenfor akupunkturens verden ved at starte på zoneterapeutuddannelsen. Jeg vil aldrig stoppe med at uddanne mig, så længe jeg jeg bevæger mig indenfor behandlerfaget.

Hvorfor vælge mig som din behandler?

Min ekspertise er, at kombinere min viden og benytte forskellige teknikker fra mine uddannelser og derved kunne give en mere målrettet behandling. Med mig som din behandler, så kan jeg både hjælpe dig med en lang liste af problematikker, blandt andet fordøjelsesproblemer, smerter, søvnproblemer, fertilitetsproblemer, migræne, nakke og kæbespændinger. Uanset dit problem, så føler jeg mig meget sikker på, at jeg kan hjælpe med både store, som små problemer, og har du bare brug for at stresse af, så kan du få en dejlig, afslappende massage, eller en omgang klangterapi med fantastiske syngeskåle. 

Med min baggrund som akupunktør, vil jeg gennemgå nogle spørgsmål til din generelle helbredstilstand, og ved puls og tungeanalyse være i stand til at give en diagnose, som jeg kan arbejde ud fra. Vi vil også gennemgå ydre/indre påvirkninger i dit liv, så vi får et nuanceret billede af, hvorfor ubalancen du døjer med, er opstået og hvordan vi kommer den til livs. Med min erfaring indenfor akupunktur, thai-massage, samtaleterapi og healing, giver alle disse redskaber mig en unik mulighed for at skræddersy en behandling, der passer rigtig godt til dig og dine behov.

Derudover, så er jeg god til at lytte og have føling med hvordan du har det undervejs. Det vigtigste for mig er, at du får det optimale ud af dit besøg og går glad fra klinikken. Jeg vil ofte vejlede og give dig øvelser med hjem, så du kan arbejde aktivt med dine problemstillinger, så du får det bedste ud af din behandling, også når du har forladt briksen.

De kærligste hilsner,
Julie.

Book EN TID MED JULIE NU