Paulina Lebski

Jeg er Paulina

Jeg er oprindeligt uddannet lærer fra Tyskland. Da jeg havde et ønske om at arbejde med kroppen og det enkelte menneske, har jeg siden hen taget en uddannelse som Totum kropsterapeut.

Jeg har en bred viden omkring kroppen, muskelrelationer, triggerpoints og ledfrigørelse samt generel viden om shiatsu, zoneterapi og meridianer og bruger greb og tekniker fra de forskellige behandlingstyper. Jeg ser mennesket og kroppen som en helhed, hvis kroppen er i ubalance kan sindet ikke falde til ro og omvendt.

Siden jeg startede hos Ecotrip har jeg haft mulighed for at tilegne mig tekniker indenfor fysiurgisk massage.

Når du bestiller tid hos mig, vil jeg spørge ind til dine behov og ønsker ogbruge de relevante tekniker og viden til at give dig den bedst mulige behandling. Derfor vil en behandling hos mig være anderledes fra menneske til menneske, den kan være blød og afslappende eller gå i dybden og rykke dine grænser.

CV

  • 2019 : Teori og praktiske kurser ved Katja Grønnei Fysiurgisk massage, kæbe, hals og nakke spændingsbehandling, ansigtsbehandling, zoneterapi til fødder og ansigt, tørbørstning og detox teknikker
  • Dybdegående teknikker v. Katja Grønne.
  • Januar 2019: Uddannelse som Totum Kropsterapeut, med bestået eksamen i Januar 2019