Marie-Luise Jensen

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Marie-Luise og er uddannet healingsmassør fra "Kilden" i Valby i 2010. Derudover, så har jeg suppleret mit kompetencefelt med kurser indenfor skulder og nakke samt Japansk Lifting.

Min motivation og lidenskab for mit erhverv som massør er først og fremmest at kunne give en dejlig massage og fysisk velvære til et andet menneske samt at hjælpe med at skabe en bedre balance mellem det fysiske og psykiske gennem massage.

Hvorfor vælge mig som din behandler?

Med mig som din behandler, så kan jeg hjælpe dig til at opnå en indre ro. For det første ved hjælp af healingsmassage, hvor strøgene er langsomme, dybe og meditative, men også i mine dybdegående massager vil du opleve megen omsorg. Det er vigtigt for mig, at du som klient føler, at der bliver taget hånd om hele dig. Derfor kombinerer jeg ofte det dybdegående med det lidt blidere.

Du vil under en behandling hos mig opleve dyb afslapning samt mere fysisk og psykisk overskud. Derudover, så kan en behandling ligeledes lindre hovedpine og forbedre din søvn. Under din behandling vil jeg spørge ind til, hvordan du har det og, hvordan trykket føles, og om du har lyst til at samtale, eller har du brug for at være i dit eget. Begge dele er helt i orden. 

Ved hjælp af god og dyb massage, kan jeg løsne dine spændinger i skuldre og nakke, som også er forbindelsen mellem tanker og følelser. Kommer du til mig med et helt specifikt problem, som eksempelvis smerter i lænden, vil jeg bruge mere tid på denne i behandlingen. Jeg ville med dette specifikke problem, allerede i starten, hvor jeg opvarmer din muskulatur, prøve at scanne mig frem til, hvor problemet reelt, og derefter behandle din ryg, balder og baglår i forbindelse med lændesmerter. 

Umiddelbart efter en dybdegående behandling, kan du føle dig lidt svimmel, og det er derfor vigtigt at drikke vand for at hjælpe affaldsstofferne på ved ud af din krop. 

Vælger du mig som din behandler, vil du altid blive mødt med et smil og faglig dygtighed, og jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen i vores hyggelige klinik.

De kærligste hilsner,
Marie.  

BOok EN TID MED MARIE NU