Johann Feil

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Johann og jeg er certificeret holistisk massageterapeut og Ayverdamassageterapeut ved både Schwerin samt Rishikesh i Indien. 

Det holistiske aspekt vil forene teknikker fra den konventionelle kropsmassage sammen med målsætningen om altid at skabe balance i dine energier med fuld respekt for samspillet mellem din krop, dit sind og din sjæl. 

Jeg kan med denne tilgang hjælpe dig til at opnå en sund balance i krop, sind samt sjæl så energierne kan løbe frit og derved udligne uhensigtsmæssige spændinger og ophobninger i kroppen.

Hvorfor vælge mig som din behandler?

Min største motivation er, at jeg er i stand til at hjælpe mine klienter med at opnå større kropslig velvære uanset, hvad deres behov måtte være. Du vil, med mig som din behandler, få en helhedsorienteret og virkningsfuld massage, der er baseret på dine ønsker og problematikker så du kan opnå en indre ro og dyb afslapning.

Under din behandling vil jeg kort spørge ind til, hvordan du har det og om du har nogle specifikke problemområder som du ønsker jeg skal tage hensyn til. Dette gøres uanset om du ønsker en behandling med afslapning som mål, eller om du netop er kommet for at få afhjulpet et eller flere problemer. 

For fremtiden vil jeg stræbe efter at tillære mig endnu flere massage teknikker, for at blive den bedst mulige massage terapeut for mine klienter.

Jeg glæder mig til at møde dig i vores hyggelige klinik.

De kærligste hilsner,
Johann.  

BOok EN TID MED Johann NU