Louise Birkelund Hollmann

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Louise og er studerende på psykomotorikuddannelsen og er derudover selvlært massør med et hav af diverse massage teknik-kurser, hos blandt andet indehaver Katja Grønne, i baghånden. Som eksempel, så har jeg også været på et kursus, hvor jeg har lært at give spædbørnsmassage. 

På min igangværende uddannelse er den basale grundforståelse, at krop og psyke hænger uomtvisteligt sammen, hvor selve den manuelle del af behandlingen er en blid form for bindevævsmassage. Vores job som psykomotorisk massage terapeut er ikke at diagnosticere, men derimod at skabe et rum, hvor hele kroppen får plads og ro. Dette gør, at psykomotorisk terapi er en oplagt behandlingsform for lindring mod varige smerter, stress, angst, depression og søvnbesvær.  

Hvorfor vælge mig som din behandler?

Det jeg godt kan lide ved mit job som massør er, at jeg hjælper mine klienter med eventuelle smerter og spændinger eller psykisk velvære som faktisk går godt i spænd med værdierne på psykomotorikuddannelsen. Derudover, brænder jeg for at fordybe mig i mine klienters muskulatur, "lytte" til bindevævet og musklerne og i kombination med mine erhvervede kompetencer fra min uddannelse sørge for, at mine klienter får en helhedsoplevelse af både psykisk velvære samt komplet afspændthed i muskulaturen.

Under en behandling hos mig vil DU være i fokus og derfor vil jeg kort spørge ind til din kropsoplevelse og, hvad der føles bedst for dig. Jeg vil derudover gå meget op i at følge dit åndedræt og matche den med mine bevægelser samt sørge for at der bliver løsnet spændt muskulatur, så det bliver en god oplevelse for dig. Derfor lægger jeg meget vægt på at skabe et trygt rum med plads til, at du kan sige til, hvis massagen er for hård eller blød.

For fremtiden, når jeg er færdiguddannet, vil jeg stræbe efter at tillære mig yderligere specialiserende teknikker, da jeg drømmer om at arbejde med fødselsforberedelse og specialisere mig i børnemotorik. 

Jeg ser frem til at møde dig!

De kærligste hilsner,
Louise.  

BOok EN TID MED Louise NU