Lena Mikusiaková

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Lena og jeg er nyuddannet massageterapeut ved AM Massageskolen her i København samt lægeeksamineret fysiurgisk massør. 

Min motivation og lidenskab for mit erhverv som massør er først og fremmest muligheden for konstant udvikling indenfor faget. Jeg vil fortsætte med at læse samt studere menneskekroppen på et biologisk niveau for netop at dygtiggøre mig og kunne give mine klienter den bedst mulige massage. 

I fremtiden ønsker jeg fortsat at dygtiggøre mig indenfor faget ved at mestre den menneskelige biologi og anatomi. Hovedmålet er nemlig at lære at massere og hjælpe både somatiske samt psykosomatiske patienter, men især onkologiske patienter. Uanset hvad, så vil jeg aldrig stoppe med at opsøge viden, der kan forbedre mine kompetencer og derved gøre mig til den bedst tænkelige massør for mine klienter.

Hvorfor vælge mig som din behandler?

Med mig som din behandler, så kan jeg hjælpe dig med de fleste problematikker, som kommer af et stillesidende arbejde, hviket oftest indebærer ømme og spændte muskler i ryg-, nakke- og skulderområdet men ligeledes problematikker, som kommer fra en meget aktiv livsstil.

Det er vigtigt for mig, at du som klient føler dig tryg. Jeg er empatisk og vil altid gøre mit bedste for, at sætte mig ind i, samt forstå dine behov. Derudover, så er jeg ikke af den overbevisning, at behandleren ALTID ved bedst. Mens behandleren måske godt ved, hvad der kunne afhjælpe netop dine problematikker, så er det vigtigt at lytte samt gøre alt med dit samtykke, eftersom DU kender DIN krop og dens behov bedst. 

Netop derfor vil du under en behandling hos mig løbende blive spurgt om, hvordan massagen føles og opleves, for at sikre mig, at du får mest ud af din massage. Hvis du får lyst til at konversere, svarer jeg gerne på alle dine spørgsmål og vil spørge nysgerrigt ind til dig, men jeg forventer ikke selv en samtale, hvis du foretrækker at nyde din behandling i stilhed. 

Vælger du mig som din behandler, vil du altid blive mødt med åbenhed og empati. Jeg ser frem til at møde dig! 

De kærligste hilsner,
Lena.  

BOok EN TID MED Lena NU