- den drengerøv, der skriger først, giver den næste omgang.

Rigtige mænd udfordrer hinanden. De løber ironman, æder store bøffer og hører heavy-metal. Passer det på jeres herreloge?

Hvis du og gutterne leder efter mere utraditionelle udfordringer på jeres herretur, så er Ecotrip lige noget for jer. Indenfor de sidste mange år har vi set en stigning i mænd, der søger fysisk velvære på flere måder end ved at svede igennem i fitnesscentret.

Den moderne mand er i dag godt i gang med at gøre op med de traditionelle maskuline og feminine stereotyper. Mænd skal være mænd. Men de har lige så meget brug for wellness, afstresning og forkælelse i en travl hverdag som kvinder.

Konger for en dag.

Hos Ecotrip udfordrer vi jer derfor til at blive konger for en dag. Med andre ord skal I kun løfte jeres egen vægt op på massagebriksen, eller stikke jeres fødder ned i et varmt fodbad med Epsom-salt. Vi udfordrer jer til en herretur, hvor I hengiver jer til ren nydelse, giver slip på ansvaret for en stund og lader Ecotrips professionelle behandlere klare resten. Alt sammen i en uhøjtidelig og nede på jorden stemning i Ecotrips hyggelige lokaler. Jeres herretur skal være en fælles oplevelse. I har derfor mulighed for at få jeres behandling i samme rum og med hver jeres behandler.

  • Vi forkæler gerne ædedolkenes loge med en chokolademassage. Vores hjemmelavede chokoladeolie indeholder stoffet theobromin, der hjælper kroppens fedtforbrænding, og giver plads til en bøf mere.
  • Hvis aftenens mantra er ”players gonna play”, har I brug for et velplejet og sexet ydre. Her kan en ansigtsbehandling med efterfølgende ansigtsmassage være et bud på de indledende forberedelser til en sjov aften i byen.
  • Er fodbolddrengenes lægge blevet lidt for anspændte efter weekendens fodboldkamp, enten på banen eller i sofaen, er vi klar på at smidiggøre jeres bindevæv med en hotstone-massage eller en healingsmassage.
  • I studiegruppen kan I stikke fødderne i et fodbad med efterfølgende massage og diskutere, hvorvidt Gud, eller for den sags skyld David Bowie, er død eller ikke.
  • Hvis jeres sult efter adrenalin endnu ikke er tilfredsstillet, lover vi jer en udfordring, I aldrig glemmer. Vores professionelle og diskrete sugaring terapeuter, fjerner med et kyndigt og fast tag hårene fra jeres armhuler eller ryggen. Den der skriger først, giver den næste omgang.

Hvad end I vælger, er der garanti for afslapning, velvære og gode oplevelser for drengene.

Måske har I helt særlige ønsker for jeres herretur. I så fald er vi meget lydhøre overfor at opfylde jeres ønsker, så godt vi kan.

Hvis jeres herretur indebærer alkohol, anbefaler vi, at I starter jeres arrangement hos Ecotrip tidligt på dagen, da alkohol er blodfortyndende og det derfor ikke er hensigtsmæssigt at indtage alkohol inden eller under en behandling.

For dette event, ring til Ecotrip, så tager vi en snak om jeres særlige ønsker.