-det er tid til det feminine.

I en verden fuld af uro er vi mange, der længes efter, hvad vi traditionelt forbinder med feminine dyder, nemlig empati, omsorg og nærvær. Derfor vender flere og flere, både mænd og kvinder, sig mod det feminine. Hos Ecotrip vender vi os også mod den feminine fremtid.

Her kan du sammen med din veninde, din mor, din søster, din datter, tage på pigetur og fejre det feminine.

Som gudinden Gaia befinder vi os hos Ecotrip nede på jorden, der nærer og giver liv. Som gudinden Iris forsøger vi samtidig at skabe en forbindelse mellem himmel og jord. Med andre ord vil vi byde jer velkommen i vores hyggelige omgivelser i en nede på jorden stemning, der skaber fundamentet for, at I kan få en behandling, der sender jer i himlen.

Feminin forkælelse 

Som opstart på jeres pigetur hilser vi jer velkommen med en kop te. Herefter skal I blot lægge jer til rette på massagebriksen, lukke øjnene og hengive jer til hver jeres dygtige og professionelle behandlers hænder og intuition for netop jeres behov. For os er formålet, at I hver især finder ind i jeres - og oplever hinandens- feminine essens gennem nydelsesfuld forkælelse og velvære. I bestemmer selv om I på jeres pigetur ønsker behandling i samme lokale eller i separate lokaler.

Forkælelsen kan tage mange former.

  • Med vores populære hotstone-massage kan I lade jeres muskulatur varme igennem af tusind år gamle lavasten og løsne op for spændinger.
  • Med vores økologiske ansigtsbehandling og afspændende ansigtsmassage næres jeres hud af beroligende vandliljer og kølende øjengel, så I kan gå ud i verden og stråle.
  • Vores chokoladeballade behandling beroliger jeres nervesystem og har den fordel, at vores hjemmelavede chokoladeolie indeholder stoffet theobromin, der virker fedtforbrændende.
  • Trænger I til at komme helt væk fra hverdagens stress, eller vil I vise særlig omsorg for jeres veninde, datter eller søster, kan en healingsmassage føre jer ind i en meditativ tilstand og berolige både krop, hjerte og sind. I kan også forkæle jeres fødder, der bærer jer gennem livet.
  • Vi giver fødderne en scrub, en massage med helende Espsom-salt og fuldender behandlingen med en fodmassage.

Mulighederne er mange og vi er lydhøre overfor jeres særlige ønsker og behov. Alt vi ønsker er, at I får en hyggelig og rar kvindestund, hvor I opfyldes af stærk, feminin energi og jeres hud efterlades silkeblød og jeres krop afslappet og revitaliseret.

For booking af dette event bedes I ringe til Ecotrip, så tager vi en snak om jeres særlige ønsker for dagen.