- Kærlighed med nydelse og wellness.

Ordet Polterabend er opstået fra de tyske ord Poltern, at buldre eller brage, og Abend, som betyder aften. I gamle dage bestod postyret og larmen på en polterabend i at knuse lertøj for at jage den onde poltergeist ud af det kommende ægtepars fælles bolig.

Den moderne polterabend larmer stadigvæk, men har i mange år også udviklet sig til en konkurrence i at ydmyge den kommende gom eller brud mest muligt. En slags straf for at vende sig mod ægteskabet frem for vennekredsen eller en måde at markere den sidste aften i frihed til det yderste.

Ecotrip har stor erfaring med at arrangere polterabend.

Hos Ecotrip har vi stor erfaring med polterabend, og vi vil meget hellere fejre kærligheden frem for at ydmyge den. Hos os kan I sammensætte kærlighedspakker fulde af wellness, så den kommende brud eller gom får en polterabend med forkælelse fra top til tå.

Vi ønsker, at bruden eller gommen skal træde ind i ægteskabet på et fundament af nydelse og følelse af lykke. Først bydes I velkommen i Ecotrips hyggelige lokaler, der emmer af en rar og nede på jorden stemning. Her kan I sætte jer godt til rette i vores hyggelige sofa, nyde en kop te, og sørge for, at den kommende brud eller gom befinder sig i centrum for alles opmærksomhed.

Derefter tager Ecotrips dygtige og professionelle behandlere sig omsorgsfuldt og nærværende af den kommende brud eller gom, mens vennerne eller veninderne hygger videre.

Mulighederne for behandling er mange.

  • En healende massage, der sænker stressniveauet før brylluppet og sætter bruden eller gommen i en meditativ tilstand.
  • Hotstone - eller fysiurgisk massage, der løsner spændinger i muskulaturen.
  • Økologiske ansigtsbehandlinger og kosmetisk akupunktur, der giver huden et boost og får den til at stråle. Hvad end I vælger, er der garanti for afslapning, hygge og nydelse.
Ecotrip tænker også vennerne.

Det naturlige midtpunkt på denne dag er selvfølgelig bruden eller brudgommen, men hos Ecotrip har vi også tænkt på vennerne. I kan derfor også vælge behandlinger til hele vennegruppen og få en fælles oplevelse.

Det kan være, at I alle sammen stikker fødderne i hver jeres varme fodbad med Epsom-salt og efterfølgende fodmassage eller, at I tildeles hver jeres behandler, så I kan hengive jer til en nydelsesfuld behandling på samme tid. Måske har I helt særlige ønsker for jeres planlagte polterabend. I så fald er vi meget lydhøre overfor at opfylde jeres ønsker, så godt vi kan.

Hvis jeres polterabend indebærer alkohol, anbefaler vi, at I starter jeres arrangement hos Ecotrip tidligt på dagen, da alkohol er blodfortyndende og det derfor ikke er hensigtsmæssigt at indtage alkohol inden eller under en behandling.

For dette polterabend-event bedes I ringe til Ecotrip for booking, så kan vi tage en snak om jeres helt særlige ønsker.

Hos Ecotrip glæder vi os til at forkæle jer i kærlighedens navn, for som et gammelt ordsprog siger

- Det er kærligheden, der sætter solen og de andre stjerner i bevægelse.
Vi tilbyder forskellige pakke løsninger til jeres polterabend - her er nogle eksempler hvordan jeres arrangement kan se ud:

Pakke ex. 1: Bruden eller gommen forkæles. I vælger lige præcis den eller de behandlinger som i mener bruden/gommen har allermest brug for.

Pakke ex. 2: Bruden eller gommen forkæles og vennerne får fodbad med massage. I vælger hvilken eller hvilke behandlinger bruden/gommen skal ha. Imens får i hver især et fodbad med massage.

Der gives 10% på alle behandlinger med denne løsning (min. 6 personer).

Pakke ex. 3: Alle bliver forkælet. I vælger alle en valgfri behandling.

Der gives 15 % på alle behandlinger ved denne løsning (min. 6 personer).

Ved booking af polterabends skal afbud ske minimum 3 dage før de aftalte bookinger. Der betales et depositum på ca 20% af beløbet. Depositumet tilbagebetales ikke ved aflysing efter de 3 dage. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.