Massør søges til deltid og freelance jobstilling

Vi søger nye og dygtige behandlere i Ecotrip på Nørrebro i København. Vi har mange glade klienter, desværre er vi underbemandet og må sende dem videre. Derfor søger vi nye behandlere i Ecotrip.

Du er:

  • Uddannet sportsmassør, fysiurgisk massør, kropsterapeut eller lign.
  • Har gerne erfaring fra tidligere jobs, men er ikke et must.
  • Du er mødestabil, fleksibel og præsentabel.
  • Du er servicemindet, initiativrig og selvstændig.
  • God til at arbejde som et team, men samtidig god til at arbejde selvstændigt, da dette også kræves ofte.
  • God til at arbejde med ansvar under frihed.
  • Du har lyst til at arbejde som et team, hvor også du er med til at bestemme dagsordnen i klinikken. Du har medbestemmelse i vores månedlige tilbud, du er iderig og initiativrig.

Har du flere kurser eller uddannelser bag dig vil lønnen fastsættes ud fra dine kvalifikationer. Vi lægger vægt på dine faglige kompetencer, men endnu mere på dine personlige. Som behandler i Ecotrip vil du opleve at du udvikler dig fagligt hurtigt. Du har mulighed for at arbejde eftermiddag og aften samt nogle weekender.

 

Vi tilbyder dig et godt og behageligt behandler team. Vi tilbyder jævnligt kurser og faglig sparrings dage, så du hele tiden kan føle dig ajour, up to date på massage området samt lære nye teknikker til din behandling.

Lønnen varierer ud fra dine kompetencer og erfaringer og ud fra om du er lønansat eller selvstændig massør. Lønnen kan af den grund variere fra 155,- når der behandles som lønansat til 255,-  når der behandles, som selvstændig momsfritaget massør.

Lyder dette som en jobbeskrivelse for dig?

Kontakt Katja Grønne på katja@ecotrip.dk - med et billede og en beskrivelse af dig selv.

Vi ser frem til at høre fra dig.

De venligste hilsner

Ecotrip teamet.