Marie-Luise Jensen

Jeg hedder Marie-Luise og har været Ecotripper siden april 2019. Tilbage i 2010 færdiggjorde jeg min 3-årige uddannelse som healingsmassør og samtaleterapeut, og har lige siden arbejdet med klienter som udekørende massør. 

Jeg gør en dyd ud af at skabe den perfekte oplevelse for mine klienter, og vil gøre mit absolut bedste for, at du føler dig velkommen og ikke mindst tryg med mig som din behandler. Mit arbejde med mennesker er både lidenskabeligt og fordybende, og det håber jeg bliver afspejlet i mine behandlinger. Derudover, værdsætter jeg åben kommunikation, og feedback både under men ligeledes efter behandlingen. Jeg vil gerne give mine klienter en dejlig og afslappende oplevelse i klinikkens hyggelige og upompøse atmosfære. Et sted, hvor åben kommunikation, hjerterum og hjertevarme altid er i centrum.

Helt generelt, så elsker jeg at arbejde med mennesker, og motiveres hver dag af klienter, som går glade fra klinikken og har et ønske om at komme igen. 

JApansk lifting - Det naturlige ansigtsløft 

japansk ansigts behjpg

I hele januar måned kan du prøve kræfter med Japansk Lifting, som er en luksusansigtsbehandling der varer cirka 60 minutter. Den består helt kort af - 

  • Ansigtsreflexologi
  • Både en opstrammende spirulinamaske, men også en fugtmaske.
  • 30 minutters ansigtsmassage med fokus på lymfedrænage samt lidt hovedbund-, fodmassage og massage med specielle himalaya saltstenbolde. 

HVad er JApansk lifting? 

JapanskliftingboldJapansk Lifting er en behagelig, foryngende og effektiv behandling, som kan afhjælpe ydre aldringstegn på din hud, såsom hængende øjenlåg, udposninger ved mundvigende og rynker m.m. 

Behandlingen kombinerer velkendte teknikker fra blandt andet ansigtsreflexologi, akupressur og lymfedrænage, som alle hjælper dig med at få gløden tilbage i din hud.

Ansigtsreflexologi er godt for både din krop og sjæl, men har ligeledes en opstrammende effekt på ansigtets generelle muskulatur, hvilket afspejles på din hud. Disse gavnlige effekter vil blive understøttet med en lækker Spirulina ansigtsmaske, der i kombination med en fugtmaske, vil tilføre alt det som din hud som regel mangler i disse kolde tider. 

Derudover kan behandlingen udglatte fine linjer og rynker, reducere hævelser og udposninger, bevare din huds elasticitet og ikke mindst holde din hud sund. 

Helt basalt så kan Japansk Lifting behandlingen hjælpe alle, uanset om du allerede har fine linjer, blot ønsker at forebygge potentielle aldringtegn, eller ønsker at tilføje en lækker sund glød til hud. 

Jeg glæder mig til at tage hånd om dit skønne ansigt og vise dig goderne ved Japansk Lifting!

De ♡-ligste hilsner,

Marie.

                           Japansk Lifting

  • ca. 60 minutter - 495,- (værdi 625,-)