Katja Grønne 

Katja

Jeg hedder Katja Grønne og jeg åbnede dørene for klinikken tilbage i 2010. Siden dengang er der sket meget i klinikken, men personligt er det fødslen af mine to børn, som vægter højest. 

Jeg fødte, ligesom hver femte her i Danmark, via kejsersnit, og dette efterlod mig med et langt tværgående ar på min nedre maveregion. Det var igennem min egen erfaring, at jeg opdagede, hvilken negativ betydning arvæv kan have på ens generelle velvære. Arvæv kan være årsag til mange problematikker i kroppen, og ikke kun til gene kosmetisk. 

Derfor vil jeg hele oktober måned tilbyde jer den selvsamme 'sweet feeling of relief', som jeg følte, da jeg startede behandling af mit ar efter mit kejsersnit. 

 

Arvævsbehadling til alle slags ar

tummy tuck scar

Vi er alle forskellige og vi har alle ar, som vi gennem livet pådrager os på sjæl og krop. Nogle elsker sine ar, og oplever ingen tydelige gener, imens andre hader deres ar og gør sit bedste for at skjule det. 

Afhængig af traumet, så er det ofte ikke kun det synlige ar, som du kan se på huden, som dannes. Der formes derudover også arvæv i kroppens dybere væv, hvilket kaldes for adhærencedannelse, som ofte føles som små knuder i vævet under arret. Når et sår, efter et traume eller et kirurgisk indgreb, heler vil der dannes arvæv, som ofte bliver stift og ufleksibelt. Selv små ar, som kan virke ubetydelige, kan det give mening at lindre og behandle. Ubehandlet arvæv kan lede til forskellige gener som:

  • Smerter og nivende fornemmelser i det berørte væv
  • Hæmmet bevægelighed
  • Følelsesløshed
  • Prikkende og sovende fornemmelse i og omkring arvævet
  • Nedsat styrke i og omkring arret samt nedsat ledbevægelighed.

  

Massage og akupunktur af stift og uelastisk arvæv for øget velvære i resten af kroppen

For at opnå bedre bevægelighed i det påvirkede væv må bindevævet løsnes, hvilket kan gøres via massage. Dette i kombination med akupunktur vil løsne op i dit stive arvæv og resultere i bedre blodgennemstømning samt genvinde følelse i vævet. Det er bedst, at starte tidligt på behandlingen af et færdiglægt ar, men det er aldrig for sent, og selv årgamle ar, kan have gavn af arvævsbehandling. 

Jeg vil starte behandlingen med en manuel massage af arret samt det omkringliggende væv for at danne mig en idé om, hvor meget af dit væv samt, hvor mange lag, er påvirket. I forlængelse af massagen vil jeg ligeledes benytte mig af 'cupping-massage', som via undertryk vil tvinge blodet igennem til det påvirkede væv og øge blodcirkulationen og herved fremme ny vækst. Cupping-massage er særlig virksom ved indre arvævdannelse. Til slut, vil jeg, afhængig af arret, afslutte med akupunktur. Akupunktur har en påvist videnskabelig effekt på alle typer arvæv, og vil behandle arvævet lokalt således at det påvirkede bindevæv løsnes og stimuleres. 

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken, og være med til at give dig bevægeligheden i dine ar tilbage. 

Kærlig hilsen,
Katja.

               Arvævsbehandling af alle ar
  • 45 min. - 395,- (værdi 500,-)