Månedens behandler: Marylise

I resten af august samt hele septemnber 2020 vil fantastiske Marylise være månedens behandler, og i den forbindelse vil hun tilbyde jer, vores fantastiske klienter, en mulighed for at spare 20% så i kan prøve kræfter med hendes

kombineret intuitiv- og Healingsmassage

Back massage

Med blide og fordybende massagestrøg kombineret med healing, vil Marylise sørge for, at både din krop og dit sind vil blive afspændt.

 Behandlingen varer cirka 75 minutter, og består helt kort af -

  • En kort samtale hvor Marylise vil spørge nærmere ind til dine eventuelle problemstillinger, behov samt forventninger til behandlingen.
  • Kombineret helkrops intuitiv og healingsmassage med beroligende lavendelolie for dyb ro og afslapning.
  • En (frivillig) afsluttende samtale, hvor der samles op på eventuelle følelsesmæssige reaktioner.

Kombineret Intuitiv og healingsmassage er en kontrastfyldt helkropsmassage, som både kan opleves som blid men dybdegående samt effektiv men rolig.

Mentale og følelsesmæssige ubalancer som undertrykte følelser og stress har en tendens til at sætte sig som blokeringer i kroppens væv, led og muskler, som et slags forsvar mod at udtrykke, rumme og mærke vores følelser. 

Gennem en blid helkropsmassage med beroligende lavendelolie, løsnes følelsesmæssige- som muskelblokeringer så energien kan flyde mere frit i din krop. Intuitivt og udfra din krops reaktioner under massagen vil Marylise hurtigt lokalisere, hvor de vanskeligste blokeringer sidder og heale udfra det. Massage og stimulering af disse blokeringer kan vække de undertrykte og tilbageholdte følelser som omtalt ovenfor. Disse vil der naturligvis ligeledes blevet taget hånd om, og du vil derfor opleve at behandlingen ikke kun healer din krop men også dit sind. 

Marylise glæder sig til at hjælpe dig med dine følelsesmæssige samt muskulære blokeringer, så du endelig får mulighed for at opnå den dybe ro og afslapning i krop og sind, som du fortjener.

       Kombineret intuitiv- og healingsmassage

  • ca. 75 minutter - 640,- (værdi 800,-)