Månedens behandler: Johann

I resten af november samt hele december 2020 vil dygtige Johann være månedens behandler, og i den forbindelse vil han tilbyde jer, vores skønne klienter, en mulighed for at spare 20% så i kan prøve kræfter med hans behandling

Back-up af din back

Dagene bliver kortere og kølige og den nuværende skærpede situation gør, at flere og flere arbejder hjemmefra. Derfor har Johann formet en behandling målrettet til dig, der sidder i et stillesiddende arbejde, og i sær, dig der netop i disse stunder arbejder hjemmefra, hvor risikoen ved uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og arbejdsbeværelser er langt større, når man ikke lige ejer den gode ergonomiske kontorstol og hæve sænkebordet. 

Myoser, træthed i musklerne, ømhed og spændings-hovedpine er nogle af de symptomer, som kan opstå af ensartede bevægelser i hverdagen og ikke mindst uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Johann's 'Back-up af din Back' er skabt til at lindre og helbrede disse tilstande, så du får en fantastisk følelse af velvære samt oplevelsen af at slappe ordentligt af i din krop og dermed et større overskud til at fortsætte i det hjemmesidende hamsterhjul. 

Behandlingen varer cirka 75 minutter, og består helt kort af -

  • 15 minutters afslappende fodmassage med akupressur.
  • 40 minutters dybdegående fysiurgisk massage med fokus på især din øvre og nedre ryg, skuldre og arme.
  • 15 minutters nakke-, ansigts- og hovedmassage, hvor der bruges specielle akupressur teknikker så du helt kan slippe spændingerne.
  • 5 minutter hot towel compress, for at rense din krop for olie og runde den afslappende oplevelse ordentlig af.
  • Afslutningsvis en lunende kop ingefær og citron te.

 

En top-til-tå behandling med din krops velbefindende i centrum

Du starter behandlingen på briksen, hvor du vil modtage en afslappende fodmassage med akupressur, som bedst beskrives som akupunktur uden nåle. Her vil Johan påvirke og trykke på de samme punkter, som man normalt vil sætte nåle i, og derved påvirke og løsne op for mulige blokeringer af meridianerne, så der derved kommer en bedre blodcirkulation i din krop. 

Dernæst vil Johann fortsætte behandlingen med en dybdegående, fysiurgisk massage med særligt fokus på de områder som er påvirket af stillesiddende arbejde; nemlig, øvre og nedre ryg, arme og skuldre. Fysiurgisk massage vil aktivere nervesystemet i de problematiske områder så blodsirkulationen i væv og muskler stimuleres, affaldsstoffer transporteres væk og dine musklers balance genoprettes og du får bevægeligheden tilbage.

Efter de større områder er blevet godt blødgjort, vil Johann yde første hjælp på din nakke, dit ansigt samt hovedbund, som ligeledes nemt bliver ramt af stivhed og ubevægelighed som et resultat af statisk og stillesiddende arbejde. Her vil Johann ligeledes benytte sig af akupressur, som effektivt går ind og vil hjælpe dig med med at slippe dine spændinger.

For at runde den dybdegående behandling af, vil Johan slutte af med at tørre massageolien af dine krop med varme håndklæder. Dette vil kun forstærke den afslappende følelse, der uden tvivl dominerer din krop på dette tidspunkt. Afslutningsvis, vil du ude i vores hyggelige reception modtage en varmende kop ingefær- og citron te, som kun vil hjælpe processen med udskillelsen af de affaldsstopper som blev started under den fysiurgiske massage.

Johann glæder sig til at møde dig og give dig din bevægelighed tilbage.  

                          Back-up af din Back

  • ca. 75 minutter - 640,- (værdi 800,-)